Estètica

Un espai de benestar i salut, al teu abast!

El nostre servei d’estètica està centralitzat a les instal·lacions del CEM l’Espanya Industrial, mentre que podeu disposar del servei de fisioteràpia tant a l’Espanya Industrial com a la Bordeta.

Pedicura

Pedicura

Servei estètic de les ungles dels peus on es tracten les afeccions cutànies còrnies dels peus. Principalment consisteix a retallar les ungles i les restes de pell que les envolten. És una manera de millorar l’aspecte dels peus i les ungles a la vegada que ajuda a la prevenció de malalties i alteracions.

tratamiento-cutis

Neteja i tractament de cutis

Procediment no agressiu destinat a millorar l’aspecte del rostre, la pell de la cara, corregir la dilatació dels porus, eliminar les cèl·lules superficials i els famosos “punts negres” i aconseguir un efecte rejovenidor. Compta amb 4 passos bàsics: higiene cutània, extracció, descongestió i la nutrició de la pell.

pressoterapia

Pressoteràpia

Estimulació del sistema limfàtic mitjançant la compressió del cos. La pressió d’aire generada per un compressor es transmet al vestit que té posat la persona, tot fent diversos massatges mecànics que aniran acompanyats d’un augment de temperatura que ajuden al transport de les substàncies de rebuig. Opció pressoteràpia plus: combinació amb massatge anticel·lulític o drenatge limfàtic.

depilacions

Depilacions

Depilació femenina i masculina amb cera.

fotodepilacio-ipl-setembre-2016Fotodepilació de llum polsada intensa IPL

Oblida’t de les pinces, les cremes depilatòries, les fulles d’afaitar i la cera… Per sempre! Eliminació permanent del pèl, tractament de 8 a 10 sessions (segons el tipus de pell i la zona on s’apliqui), la zona tractada queda depilada des de la primera sessió.

piling

Píling parcial

Consisteix en l’aplicació de diverses substàncies químiques com cremes i locions a la pell del rostre, el tronc i/o les cames amb l’objectiu d’exfoliar i eliminar les capes superficials de la dermis. Amb aquest tractament estètic s’aconsegueix regenerar la pell, atenuar les arrugues i/o les taques, millorar cicatrius de l’acne, etc.

cavitacio

Cavitació

Mètode no invasiu i indolor sobre els dipòsits de greix localitzats. Un capçal intel·ligent genera ones ultrasòniques modulades que creen “microbombolles” de buit amb un efecte de succió del teixit on es troben les càpsules de cel·lulitis. Abans i després de cada sessió es recomana beure molta aigua i realitzar una dieta hipocalòrica. Opció cavitació plus: combinació amb un massatge anticel·lulític o drenatge limfàtic.

Reflexoterapia

Reflexoteràpia

Teràpia natural que fomenta i restableix els equilibris físics, emocionals i energètics mitjançant pressions als peus. Incrementa la sensació de benestar i harmonia, millora les defenses i la circulació i facilita l’eliminació de toxines.

tratamiento-podalTractament podal

Recomanable per millorar l’aparença i comoditat dels peus. Inclou el tractament del peu, les ungles i la part baixa de la cama, incloent un petit massatge que s’estén més amunt  del turmell per estimular la circulació de la sang i alleugerir la sensació de cansament de cames i peus. Aquest és un tractament estètic, no podològic.

massatges

Massatges

D’esquema, cames, abdomen, drenatge limfàtic, reafirmant-anticel·lulític…