Notícia web (33)

Vine a provar el nou sistema d’entrenament a la sala de fitness del CEM l’Espanya Industrial, demana cita a la recepció del CEM l’Espanya Industrial!

 

Has vist que últimament hem tingut molts canvis al #territoriATLES? Hem canviat l’aplicació mòbil i la forma d’accés a les instal·lacions amb una polsera, aquestes eines et permetran accedir al circuit d’entrenament intel·ligent.

 

 

El nou Smart Circuit et permetrà entrenar amb un sistema intuïtiu que coordina les màquines de la sala de fitnes al CEM l’Espanya Industrial amb la polsera d’entrenament, i podràs registrar cada entrenament per veure la teva evolució cada mes.

 

Què has de fer per començar?

1. Demana hora a recepció perquè un monitor/a et registri i et completi la prova inicial al Fitness Hub.
2. El dia del registre podràs saber la teva EDAT BIOLÒGICA a través de proves físiques de flexibilitat, força i cardiovascular.
3. A mesura que t’entrenis, després d’iniciar sessió amb la teva polsera, s’aniran registrant les teves dades i podràs consultar elements com: la teva evolució muscular, control del pes, millores del sistema immunològic, etc.
4. Un cop cada 6 setmanes et recomanem repetir les proves físiques a l’aparell del Fitness Hub per anar veient quines dades biomètriques has modificat, i així tot el sistema canviarà automàticament el teu entrenament personalitzat.

 

Com pots entrenar i gaudir d’una dosi de diversió extra?

Les noves màquines de tonificació tenen un sistema de pantalles que faran que les teves sèries de repetició et passin volant, ja que seguiràs unes pautes visuals que seran com un joc. A més, si vols podràs veure en quina posició del rànquing et trobes!

 

Quins programes d’entrenament t’oferim?
– Fitness general: per aconseguir més vitalitat
– Perdre pes: baixa el teu nivell de greix al cos.
– Inmmunity boost: reforça el sistema immunitari.
– Tonificació: cuida el teu cos i defineix-lo.
– Musculació: guanya més massa muscular.
– Atletisme: assoleix més potència.
– Metabolisme: regula el teu nivell de sucre a la sang.

 

Per què és un entrenament intel·ligent?
-Les màquines s’ajustaran automàticament a la teva alçada només al passar la polsera per davant.

-Tots sabem quants anys tenim, però no et pica la cursiositat per saber quina edat biologica té el teu cos? Amb aquest recull de dades podràs saber-ho!
-Guanya un seguiment progressiu de la teva evolució, a l’aplicació mòbil podràs anar veient totes les dades.
-Gaudeix de l’entreteniment amb aparells amb pantalles de 22″ connectades a Internet (Netflix, Spotify, Youtube, etc.) en totes les màquines cardiovasculars. I també podràs fer rutes virtuals per paisatges i ciutats emblemàtiques de tot el món amb la bicicleta estàtica o a la cinta.

 

L’accés a l’SMART CIRCUIT és gratuït per a totes les persones abonades al #territoriATLES, només cal que tinguis la polsera d’entrenament, que és l’element perquè els nous aparells identifiquin cada persona.

 

T’estem esperant!
ENTRENA’T I DIVERTEIX-TE!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone