2024 Notícia web format (26)

Retalla l’aigua i vine a les masterclass!

 

El proper 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua, una commemoració que al #territoriATLES allargarem durant tota la setmana amb l’objectiu de continuar sensibilitzant sobre la importància d’estalviar aigua.

 

Activitats especials Setmana de l’aigua

Us proposem 5 activitats dirigides especials durant tota la setmana! Amb alguns temes musicals inspirats en la tan esperada plujada, us esperem a les classes de zumba i aquatono. Recordeu reservar la vostra plaça via app i venir de blau o amb algun complement d’aquest color!

 

CEM l’Espanya Industrial

  • Dimarts 19 de març. 10.10 h ZUMBA AMB L’ANA GABRIELA
  • Divendres 22 de març. 18.10 h ZUMBA  AMB LA NOELIA

 

CEM la Bordeta

  • Dimarts 19 de març. 10.10 h ZUMBA AMB LA LAIA
  • Dijous 21 de març. 18.10 h ZUMBA AMB LA PATRI
  • Dissabte 23 de març. 9.10 h AQUATONO AMB EL RUBEN

 

Rellotges de sorra

Obsequiarem els participants a les sessions especials amb un rellotge de sorra de 3 minuts de durada perquè no us despisteu i tanqueu l’aixeta, #cadagotaresta! Disponibilitat de rellotges fins exhaurir-ne les existències.

 

Una dutxa, 3 minuts

És molt important que prenguem consciència que l’aigua és un bé escàs i que cal fer-ne un ús responsable. Accions tan senzilles com fer dutxes de 3 minuts, tancar l’aixeta mentre t’ensabones, reutilitzar l’aigua o utilitzar reductors de cabal són bones pràctiques que cal aplicar sempre i a tot arreu.

 

Què hem fet per estalviar aigua?

En els últims anys, hem participat en nombroses Maratons d’Emergència Climàtica i hem implementat mesures directes per a l’estalvi d’aigua, llum, electricitat i emissions.

 

Les accions impulsades han representat un estalvi significatiu i han acabat consolidant-se en el dia a dia de les instal·lacions, al mateix temps que les campanyes de sensibilització han contribuït a travar les necessàries complicitats tant entre les persones treballadores com en les persones usuàries dels equipaments.

 

Pel que fa a l’estalvi d’aigua, hem impulsat les següents mesures:

 

-Reducció del 25% de dutxes en cada vestidor.

-Prohibició de l’ús de les dutxes als equips federats després dels entrenaments. Sí que les podran utilitzar després dels partits.

-Foment de les dutxes ràpides: 1 dutxa – 3 minuts.

-Optimització de la depuració de les piscines.

-Reducció de la producció de gel de la cabina de gel.

-Registre diari del consum d’aigua.

-Reducció del cabal de les dutxes a 8 l/min i dels lavabos a 3 l/min

-Neteja dels grans espais amb màquina fregadora.

 

La col·laboració de tothom és de vital importància per estalviar aigua, #cadagotaresta! Agraïm els esforços que esteu fent per fer-ho possible. Cada gest, per petit que sigui, és un pas més per estalviar aquest bé tan escàs.

 

Cartell Retalla l'aigua (2)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone