Notícia web format (24)

Reserva el teu curs de nadons o de l’escola natació de la propera temporada!

 

El medi aquàtic és un magnífic camp d’aprenentatge per als infants, aporta molts beneficis i és una font d’estimulació molt important. La presa de contacte amb l’aigua passa per diverses  fases, en les quals els infants aprenen a desplaçar-se per l’aigua, a flotar, exploren algunes habilitats aquàtiques, s’inicien en els diversos estils de natació i els perfeccionen… Al mateix temps, els infants també gaudeixen de l’aigua en un entorn segur i divertit.

 

La proposta de cursos aquàtics per a infants del #territoriATLES respecta els diversos ritmes d’aprenentatge i utilitza el joc com a base per a aprendre i generar emocions positives.

 

 

CALENDARI DE RENOVACIÓ I INSCRIPCIONS TEMPORADA 2023-2024. NADONS I ESCOLA DE NATACIÓ

-Renovació per a cursetistes en actiu: Del 22 de maig al 4 de juny

-Renovació preferent per a cursetistes que finalitzen un cicle*: 8 i 9 de juny

*Aquelles persones que han estat inscrites a nadons, natació infantil i perfecció infantil a la temporada 22-23 i que, per edat i característiques pròpies del curs, el finalitzen. Per estricte ordre d’arribada.

-Nous cursetistes temporada 2023-2024: A partir del 12 de juny

 

PAS A PAS

  1. LLISTAT CURS 2023-2024. Els llistats estaran disponibles a recepció.
  2. CURS 2023-2024. Podeu consultar al monitor/a del curs actual quin curs us correspon la temporada vinent. El curs on l’adrecem s’ha fet seguint criteris d’edat i de valoració tècnica.
  3. RESERVA DE PLAÇA. Si voleu plaça per al curs vinent, heu de fer la reserva presencialment a la recepció del centre dins el període establert (del 22 de maig al 4 de juny). Exclusivament es farà la renovació en el curset indicat.
  4. INCIDÈNCIES. Els dies 6 i 7 de juny es resoldran les incidències i sol·licituds.

Recomanem reservar la plaça assignada, a banda de qualsevol tràmit.

 

 

Cartell Cursetitstes pagament 23-24

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone