Notícia web (3)

Adéu, carnet! Hola, polsera!

A partir de l’11 de juliol del 2022, l’accés al CEM l’Espanya Industrial i al CEM la Bordeta serà amb unes noves polseres que t’aportaran dos grans avantatges: la comoditat d’entrenar-te amb elles i l’accés a un nou circuit a la sala de fitness del CEM l’Espanya Industrial que arribarà a la tardor.

 

Adéu, carnet!

Els actuals carnets d’accés al #territoriATLES tenen els dies comptats, la seva validesa arribarà fins al 31 de desembre del 2022.

 

Hola, polsera!

A partir de l’11 de juliol, les persones abonades i cursetistes podran adquirir la nova polsera d’accés als nostres centres esportius per només 2 €, les podeu demanar a recepció. Aquest és un preu promocional que s’allargarà fins al 30 de setembre del 2022. A partir de l’1 d’octubre, el preu de les polseres serà de 5 €.

 

Què us aportarà aquest canvi?

-Comoditat: podreu accedir al centre esportiu i entrenar-vos amb la polsera posada, també a la piscina!

-Tindreu una experiència d’entrenament personalitzada! A la tardor arribarà una de les grans novetats de l’any al #territoriATLES! Renovarem el 80 % dels aparells de fitness de la sala del CEM l’Espanya Industrial i introduirem un circuit de 6 aparells que revolucionarà l’entrenament! Les polseres són la porta d’entrada a aquest nou concepte d’entrenament intel·ligent:

  • Només podràs utilitzar aquest circuit amb les polseres, ja que són el mitjà d’identificació perquè els nous aparells identifiquin cada persona, adaptin els motors elèctrics a cada aparell i et proposin pautes d’entrenament a la teva mida.
  • Recopilarem les dades físiques de la persona i de manera automàtica els aparells es configuren i se sincronitzen amb els teus paràmetres, amb el pes òptim i guies d’entrenament personalitzades.

 

I si un dia m’oblido la polsera?

De manera puntual, les persones abonades i cursetistes podran descarregar-se un codi QR de l’espai intern que hem creat a la pàgina web www.atlesesports.cat, aquest codi tindrà una validesa de 5 minuts.  En l’espai intern a la web ja es poden canviar les dades personals i fer reserva de pàdel. Ben aviat també es podran fer reserves d’activitats (Campus Olímpia, càpsules, cursos de pagament…) i de serveis (estètica, fisioteràpia…).

En cas de pèrdua o deteriorament de la polsera: el preu de la nova polsera serà de 5 €.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone