Política de privacitat

Aquesta política de protecció de dades personals estableix les bases sobre les quals el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta tracta les seves dades personals quan ens les faciliti durant la seva experiència a través de la nostra pàgina web www.atlesesports.cat (a partir d’ara, el “web”). La protecció de les dades personals és de vital importància per a nosaltres, per això creiem que un adequat tractament de les mateixes basat en la transparència amb els nostres clients genera confiança i tranquil·litat.
Recordi que cada vegada que navegui, compri els nostres productes o serveis o faci ús dels serveis i funcionalitats del web i se li sol·licitin dades personals o sigui necessari que accedim a ells, s’aplicarà la present Política de Privacitat. Per això ha de llegir-la i comprovar que està d’acord amb ella. Revisi-la periòdicament per si es produeixen canvis en la mateixa.
Responsable del tractament: Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Sants, 79 08014 Barcelona Tel. 932918701 Fax 932918899
Finalitat del tractament: Garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb el CEM l’Espanya Industrial i el CEM la Bordeta.
Legitimació: missió realitzada en interès públic o exercici de poders públics i consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de l’ajuntament de BCN i entitats vinculades que en depenen per a la gestió dels diferents serveis públics de la seva competència. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament.