Notícia web (15)

Nova sala de fitness del CEM l’Espanya Industrial!

Ja la tenim aquí!

La nova sala de fitness del CEM l’Espanya Industrial ja és una realitat! La renovació del 80 % dels aparells i el nou SMART CIRCUIT revolucionaran el teu entrenament!

 

Estem d’enhorabona, el gran dia ha arribat! Ja us podem presentar una de les grans novetats del 2022 al #territoriATLES: la nova sala de fitness del CEM l’Espanya Industrial!

 

Què hi trobaràs?

-La renovació del 80 % dels aparells de fitness del CEM l’Espanya Industrial! Noves màquines per a l’entrenament cardiovascular (bicicletes, el·líptiques, steppers, rems i cintes de córrer) i de musculació d’última generació, que situaran aquest espai de més de 800 m2 al capdavant de les sales de fitness de la ciutat. A més, les noves màquines tenen connexió a Internet, t’imagines veure la teva sèrie preferida mentre pedales o fas el·líptica?

Nou SMART CIRCUIT! Al setembre posarem en funcionament l’SMART CIRCUIT, una revolució tecnològica formada per 6 aparells de fitness que t’oferiran un entrenament intel·ligent! Aquest nou circuit treballa tots els grans grups musculars i t’ofereix una experiència d’entrenament totalment personalitzada i amb la possibilitat de configurar les teves guies d’entrenament i fer un seguiment dels teus resultats a través del Fitness Hub, l’aparell central de la sala de fitness que analitza els teus paràmetres (pes, composició corporal, elasticitat…).

L’accés a l’SMART CIRCUIT és gratuït per a totes les persones abonades al #territoriATLES, també per als abonaments del CEM la Bordeta, només cal que tinguis la polsera d’entrenament, que és l’element perquè els nous aparells identifiquin cada persona.

Paral·lelament, el CEM la Bordeta ha renovat alguns aparells de fitness i en una segona etapa també s’incorporarà un SMART CIRCUIT en aquest equipament.

 

Com puc accedir a l’SMART CIRCUIT?

A partir del 5 de setembre, demana a la recepció del CEM l’Espanya Industrial una reserva de cita amb un/a tècnic/a de sala. En només 15 minuts, farem una valoració dels teus paràmetres i estat físic a través del Fitness Hub. A continuació, ja podràs començar el teu entrenament, els aparells de l’SMART CIRCUIT s’adaptaran de manera automàtica a les necessitats del teu entrenament i se sincronitzaran amb la teva condició física i la teva evolució.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone