Obrim un nou grup de GET FIT!

Vols perdre greix corporal i millorar la teva forma física, però et falta constància i força de voluntat? Si el teu objectiu és entrenar-te de manera regular i amb un ritme exigent, et recomanem aquest entrenament personalitzat al CEM la Bordeta.

Entrenament personalitzat

GET FIT és un programa d’entrenament personalitzat que es realitza al CEM la Bordeta en grups reduïts. Consta de 16 sessions de 45 minuts distribuïdes en un període de dos mesos on es treballen diferents aspectes com la resistència, la força i el treball aeròbic en sessions molt dinàmiques

Avaluació física i recomanacions dietètiques

L’objectiu principal del GET FIT és la reducció de greix corporal i la millora de la condició física. Per aquest motiu, abans de començar el monitor responsable de l’activitat manté una entrevista personal amb cada participant on s’avalua la forma física. A més, durant el programa es donen recomanacions dietètiques per tenir una alimentació més correcte i una rutina d’exercicis específica per cada participant.

Inscripcions i horaris

L’entrenament intensiu consta de 16 sessions que es realitzaran :

 Del 4 d’abril al 30 de maig del 2016 els dilluns i dimecres a les 21.15 h al CEM la Bordeta.

El preu del programa GET FIT és de 66,45 € per a les persones abonades i de 86,85 € per a les persones no abonades. En el moment de fer la inscripció, s’haurà d’abonar tot el programa en un pagament únic, que inclou la revisió inicial i el seguiment. Les places són limitades!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone