web campanya box nov 2019

Encara no has provat el crosstraining?

El programa de crosstraining es reforça amb 5 activitats i la creació d’un box a cada centre esportiu.

 

Una de les novetats més destacades de la temporada 2019-2020 al #territoriATLES ha estat la creació d’un box de crosstraining a cada centre esportiu i la consolidació d’un programa de crosstraining amb 5 activitats: Cross fast, Cross endurance, Cross power, Cross X i equip Cross OCR.

 

El box és un espai específic a l’àrea de fitness de cada instal·lació, amb material com ara ketllebell, sacs, cordes, calaixos de salt, pilotes medicinals i racks per realitzar overhead squat, front squat, push press i barres o estructures per a pull up, toes to bar, muscle-up…

 

A més, aquests nous espais compten amb un paviment especial i han significat un pas endavant en l’entrenament funcional a les nostres instal·lacions. En els moments que no hi ha cap activitat programada, l’ús del box és lliure (open box).

 

Per què el crosstraining és tendència en el món del fitness? Per què enganxa tant?

 

El crosstraining és un entrenament funcional que augmenta ràpidament la condició física general. Cada dia sedueix més persones, què el fa especial?

 

  • Té una intensitat més elevada que un entrenament clàssic
  • Mobilitza totes les cadenes musculars amb moviments funcionals
  • La diversitat d’exercicis fa que les sessions siguin molt variades i lúdiques.

 

A més, en l’aspecte més competitiu, afegeix un plus de motivació perquè sempre intentes fer un millor temps, aixecar més pes o fer més número de rondes a cada wod (entrenament).

 

Amb aquest entrenament, treballareu les 4 manifestacions de la força: potència, agilitat, resistència i velocitat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone