10anyscemlabordeta388x220

El CEM la Bordeta fa 10 anys!

El diumenge 19 de març, el Centre Esportiu Municipal la Bordeta ha preparat una matinal d’activitats per als abonats per celebrar 10 anys d’esport, salut i oci al servei de la ciutadania, del barri i les entitats.

Durant aquests 10 anys de funcionament, el CEM la Bordeta s’ha convertit en un referent esportiu al barri de la Bordeta.

 

Des del primer dia, la gestió del Secretariat s’ha marcat pel foment de l’esport i la salut en tots els sectors de població, per la promoció esportiva en col·lectius amb necessitats específiques, pel suport a les entitats i els clubs esportius del barri, per la qualitat de les instal·lacions i els serveis, per l’oferta d’activitats, per la proximitat i el territori…

 

Per tal d’agrair l’esforç i el compromís dels seus abonats, el proper diumenge 19 de març s’ha preparat un matí ple d’activitats molt especials, amb sortejos de regals i molta festa.
I si portes 10 anys d’abonat al CEM la Bordeta no hi faltis! Tenim un regal exclusiu per a tots aquells que ens heu acompanyat des de l’inici.

 

PROGRAMA D’ACTES
10 h PILATES
11 h SPINNING
ZUMBA
AIGUAGIM
RADICAL FIT GAMES (competició individual)
12.30 h HEROES CROSS
13.15 h XTREME HEROES CROSS (competició per equips de 4)

 

Si hi vols participar inscriu-te a la recepció del CEM la Bordeta. Places limitades.

 

cartell10anyscemlabordeta-web

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone