duatlo2017_388x220

EL 21 DE GENER, PARTICIPA AL 3r DUATLÓ D’HIVERN AL #territoriATLES

Des d’Atles Esports et proposem un repte esportiu per començar l’any 2017, el 3r #duatlóATLES! La competició serà dissabte 21 de gener al CEM l’Espanya Industrial en modalitat Duatló Sprint: Cursa 5 km – Ciclisme 20 km – Cursa 2,5 km. Les inscripcions s’han de fer al CEM l’Espanya Industrial fins al 19 de gener o fins exhaurir els 100 dorsals. El preu de la inscripció és de 3€ per als membres del Club Triatló Atles, 5 € per a les persones abonades i 10 € per a les persones no abonades. Els participants del #duatlóATLES han de ser majors de 18 anys.

 

CURSA INFANTIL
Hi haurà també una prova infantil d’una milla (1,6 km) per a infants nascuts entre el 2001 i el 2006 i una de ½ milla (800 metres) per a infants nascuts entre el 2007 i el 2010. La prova serà després de les sortides del #duatlóATLES (9.30 h aprox.) Les inscripcions s’han de fer al CEM l’Espanya Industrial fins al 19 de gener o fins que s’exhaureixin els 40 dorsals. El preu de la inscripció és de 3 €.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT  
– Els dorsals estaran disponibles des del dia 18 de gener a la recepció del CEM l’Espanya Industrial i el mateix dia de la prova fins a les 8.45 h.
– Divendres 20 de gener es realitzarà un briefing on s’explicarà el desenvolupament general de la prova, circuits i novetats. Recomanem assistir-hi.
– A través de l’etiqueta #duatlóATLES podreu seguir i compartir contingut relacionat amb la prova.
– Al final de la prova es publicaran els resultats i la cerimònia de lliurament de premis.

–  Hi haurà servei d’acollida per a nens/es durant el desenvolupament de la Duatló.
Per a més informació, dirigeix-te a la recepció del CEM l‘Espanya Industrial.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone