El 19 de desembre, 2n duatló al #territoriATLES

CONSULTA ELS RESULTATS!

#duatlóATLES

Prova infantil

—-

Des d’Atles Esports et proposem un repte esportiu per acabar l’any, el 2n #duatlóATLES! La competició serà dissabte 19 de desembre al CEM l’Espanya Industrial en modalitat Duatló Sprint: Cursa 5 km – Ciclisme 20 km – Cursa 2,5 km. Les inscripcions s’han de fer al CEM l’Espanya Industrial fins al 16 de desembre o fins exhaurir els 100 dorsals. El preu de la inscripció és de 5 € per a les persones abonades i membres d’Atles Entrenament i 10 € per a les persones abonades. Els participants del #duatlóATLES han de ser majors de 18 anys.

CURSA INFANTIL
Com a novetat, enguany hi haurà també una prova infantil. Una milla (1,6 km) per a infants nascuts entre el 1998 i el 2004 i ½ milla (800 metres) per a infants nascuts entre el 2005 i el 2008. La prova serà després de les sortides del #duatlóATLES (9.30 h aprox.) Les inscripcions s’han de fer al CEM l’Espanya Industrial fins al 16 de desembre o fins que s’exhaureixin els 40 dorsals. El preu de la inscripció és de 2 €.

COL·LABORA!
El #duatlóATLES està vinculat a les activitats que es faran als nostres barris amb motiu de la Marató de TV3, que enguany està dedicada a l’obesitat i la diabetis. Donarem 2 € de cada inscripció a aquesta causa.

INFORMACIÓ IMPORTANT  
– Els dorsals estaran disponibles des del dia 14 de desembre a la recepció del CEM l’Espanya Industrial i el mateix dia de la prova fins a les 8.45 h.
– Diumenge 13 de desembre i el mateix dissabte a les 8 h, es realitzarà un briefing on s’explicarà el desenvolupament general de la prova, circuits i novetats. Recomanem assistir-hi.
– A través de l’etiqueta #duatlóATLES podreu seguir i compartir contingut relacionat amb la prova.
– Al final de la prova es publicaran els resultats i la cerimònia de lliurament de premis.

Per a més informació, dirigeix-te a la recepció del CEM l‘Espanya Industrial.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone