web-quadrat-concurs2-1-388x220

Participa al concurs fotogràfic #ATLESTour!

Aquest estiu, el #territoriATLES viurà intensament el Tour de França! A banda de les sessions especials de spinning, hem preparat el concurs fotogràfic #ATLESTour, participar-hi és molt senzill!

1. Fes-te una foto ben divertida i original al photocall que hi haurà al teu centre esportiu del 2 al 24 de juliol.

2. Penja la foto a l’aplicació #ATLEStour  al nostre Faceboook fins al 24 de juliol.

3. Les 3 imatges que aconsegueixin més M’AGRADA seran les guanyadores!

4. Comunicarem quines han estat les imatges guanyadores el 27 de juliol.

 

Els premis del concurs #ATLEStour són espectaculars!


1r PREMI.- Caixa regal experiència

2n PREMI.- Una mensualitat gratuïta

3r PREMI.- Xec regal de 30 € en serveis ATLES

 

Reglament del concurs #ATLEStour

1. Concurs obert només per a persones abonades al centres esportius municipals de l’Espanya Industrial o de la Bordeta i que siguin fans de la pàgina de Facebook d’ATLES Esports.

2. Què has de fer per participar al concurs? Fes-te una foto ben divertida al photocall del teu centre esportiu, demana l’atrezzo que hem preparat!

3. Un cop tinguis feta la fotografia l’hauràs de publicar a l’aplicació del concurs que trobaràs a la pàgina de seguidors de Facebook d’ATLES Esports.

4.Termini de votació: 24 de juliol del 2016

5. Veredicte: es faran públiques les 3 fotografies guanyadores el dimecres 27 de juliol del 2016 a través de la nostra pàgina web www.atlesesports.cat i a la nostra pàgina de Facebook.

Premis i obsequis
Entre totes les fotografies presentades dins de termini al Concurs #ATLEStour, guanyaran les 3 fotografies més votades per part de les persones usuàries. En cas d’empat, es farà un sorteig entre les més votades.
• Primer premi: Una caixa regal d’estada en un hotel

• Segon premi: Una mensualitat

• Tercer premi: Xec regal de 30 € en serveis ATLES

En cas que guanyi una foto de grup, es lliurarà un sol premi per a la persona que hagi penjat la imatge. Els premis són personals i intransferibles.

Cessió de drets
Tots els participants en el concurs manifesten ser propietaris dels drets de la/les fotografies enviades. La participació al concurs implica la cessió d’aquests drets a ATLES Esports, que en podrà fer ús de manera il·limitada per a finalitats informatives i/o publicitàries.

Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització i obligadament acceptada per les persones participants.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone