CEM la Bordeta

Un oasi d’esport i benestar!

El CEM la Bordeta, situat al davant de la plaça de la Farga, va obrir portes al 2007. Aquest equipament, situat al cor del barri de la Bordeta, just davant de la plaça de la Farga, significa un oasi d’esport i benestar enmig de la ciutat de Barcelona.

labordeta

Com a carta de presentació, a CEM la Bordeta tenim una àmplia programació esportiva i unes instal·lacions que inclouen les últimes tendències del món de l’esport són els elements més destacables d’aquest centre esportiu. L’oferta esportiva es desenvolupa en les diverses sales d’activitats dirigides, amb espais propis per a l’spinning i el pilates. A més, l’àmplia sala de fitness complementa l’entrenament cardiovascular i de tonificació. La piscina i la zona d’aigües, la pista poliesportiva i un gran solàrium amb unes vistes espectaculars són altres elements que donen servei cada dia a més persones, clubs i entitats esportives. I com a espai social, una acollidora cafeteria et dóna la benvinguda a l’entrada del centre.

Descobreix una instal·lació de proximitat que aposta per la qualitat en el servei, l’atenció personalitzada, la innovació… Viuràs experiències irrepetibles!

 

Normatives
Descarrega’t les normatives del CEM la Bordeta aquí.