Instal.lacions

Més de 10.000 m2 per gaudir de l’esport!

Gimnàs, piscines, pistes de pàdel… t’ho posem fàcil perquè puguis gaudir del teu esport preferit amb les instal·lacions esportives més innovadores.

fitness

Àrea fitness

Espai diàfan de 500 m2 equipat amb aparells d’última generació per a l’entrenament cardiovascular i de tonificació: t’oferim assessorament tècnic personalitzat i zona d’estiraments integrada a la sala.

padel

Pàdel

Gaudeix d’aquest esport des del primer instant! Disposem de dues pistes de pàdel ubicades a la coberta de la piscina d’activitats, en una zona totalment remodelada. Reserva la teva pista on line!

cos-i-ment

Sala cos i ment

Sala dedicada a activitats com el pilates o el ioga. És un espai amb les condicions adequades per desenvolupar-hi activitats que requereixen més silenci i concentració

aiguarelax

Aigua-relax

Recupera’t després de l’entrenament en un espai que dediquem a l’hidromassatge i la rehabilitació.

activitats

Àrea d’activitats

Disposem de tres sales d’activitats. Tota la programació d’activitats físiques dirigides es realitzen a les sales 1 i 2. La sala 3 està reservada en exclusiva perquè les persones abonades puguin fer-hi estiraments.

pista

Pista poliesportiva

És l’espai més emblemàtic de la instal·lació. La pista està destinada a l’entrenament i la competició de centres educatius, clubs i entitats esportives i també per a totes les persones abonades.

piscina-abonats

Piscina de persones abonades

Per fer una estona de natació, tria el carrer adequat a la teva velocitat.

piscina-activitats

Piscina d’activitats

Piscina dedicada als cursos aquàtics, des de nadons fins a natació per a adults, aiguasalut, natació adaptada… També disposa de zona lúdica amb raig d’hidromassatge, bombolles…

spinning1

Spinning

Ets amant de la bicicleta? Pedala ben fort amb nosaltres! Tenim una zona específica equipada per a la pràctica de l’spinning on podràs tonificar el teu cos i explosionar la força de les teves cames

solarium

Solàrium

El nostre solàrium és un oasi de tranquil·litat. Estira’t a les nostres gandules i gaudeix d’una estona de sol en un nou espai totalment reformat on també trobareu canviadors.

Zona d’aigües

Un complement òptim de l’activitat esportiva és la zona d’aigües, formada per la cabina de gel, les saunes i els banys turcs.

vestidors

Vestidors

Nombrosos vestidors distribuïts per tota la instal·lació garanteixen el teu confort abans i després de l’exercici.