Notícia web (76)

Celebrem els 30 anys del CEM l’Espanya Industrial!

Des del 3 de març i fins a l’estiu, hem preparat un munt d’activitats i propostes per celebrar els 30 anys del CEM l’Espanya Industrial.

 

El proper 3 de març sonarà el tret de sortida dels actes de celebració del 30è aniversari del CEM l’Espanya Industrial amb una masterclass de zumba per a totes les persones abonades. Justament el 3 de maç del 1993 va obrir portes aquest equipament esportiu, després de ser seu olímpica de les proves d’halterofília dels Jocs Olímpics de Barcelona.

 

Des de fa 30 anys, la gestió d’aquest centre esportiu és a càrrec del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la federació d’associacions d’aquests tres barris de Barcelona. Ha estat una trajectòria marcada per la vocació de servei i per promoure l’esport en tots els sectors de població i en els clubs i les entitats esportives.

 

Som un equipament esportiu emblemàtic, amb una gran oferta d’esport, salut i oci liderada per un equip de professionals altament qualificats. Ha estat una trajectòria plena de reptes, en la qual hem fet créixer la instal·lació amb dues piscines, dues pistes de pàdel, una programació d’esport i salut molt àmplia i una sala de fitness totalment renovada amb aparells d’entrenament intel·ligent.

 

La celebració dels 30 anys del CEM l’Espanya Industrial s’estendrà durant el 2023, hem organitzat un munt d’activitats esportives i de salut que voldrem compartir amb totes les persones que han format i formen part del #territoriATLES!

 

Som més que esport!

 

 

 

lona baixa resol

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone