2024 Notícia web format (12)

Busquem la foto més carnavalera!

Al #territoriATLES, vivim el Carnaval intensament! A banda de les masterclass especials de Carnaval, hem preparat el concurs fotogràfic #carnavATLES, participar-hi és molt senzill!

 

1. Segueix el perfil @atlesesports

2. Fes una foto (o tantes com vulguis) sobre el tema: Carnaval d’ATLES

3. Puja la teva foto a Instagram amb l’etiqueta #carnavATLES del 5 al 9 de febrer

4. La fotografia guanyadora rebrà com a premi un abonament d’1 mes gratuït al #territoriATLES

 

Reglament del concurs #carnavATLES

Bases del concurs

 

1.Concurs organitzat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

 

2. El concurs consisteix en la publicació de fotografies a la xarxa social Instagram. Les fotografies tenen com a tema les activitats especials de Carnaval al CEM l’Espanya Industrial i al CEM la Bordeta, i s’hauran de publicar fins al 9 de febrer del 2024 a les 23.59 h. Han de tenir l’etiqueta #carnavATLES.

 

3.Les fotografies etiquetades amb #carnavATLES publicades després del 9 de febrer del 2024 no entraran a concurs.

 

4.La convocatòria i les bases d’aquest concurs es publicaran a la pàgina web d’ATLES (www.atlesesports.cat). Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte obert a Instagram i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).

 

5.Els participants hauran de:

-Realitzar una o més fotografies durant les activitats especials de Carnaval del territori ATLES, també es podran utilitzar els photocalls situats als vestíbuls de les instal·lacions.

-Seguir el perfil @atlesesports. Etiquetar la fotografia amb l’etiqueta #carnavATLES, sense perjudici d’altres etiquetes que l’autor de la fotografia vulgui incloure-hi.

-Publicar la foto a la xarxa Instagram en el període establert, mitjançant el seu usuari que ha de ser personal (no d’empresa).

-Si el teu perfil és privat pots enviar una captura de pantalla de la teva publicació per missatge directe a @atlesesports per participar al concurs.

-No existeix limitació a la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

 

6.L’enviament d’imatges al concurs implica la confirmació respecte a cada imatge que:

-Va ser feta pel participant i és una obra original seva.

-No conté ni fa referència a marques comercials de tercers.

-No té cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

-L’autor té les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer, sobretot pel que fa a menors d’edat. L’organització no serà responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.

 

7.Les imatges publicades amb l’etiqueta #carnavATLES seran públiques al web d’ATLES i les seves xarxes socials. La imatge guanyadora del concurs podrà ser utilitzada per l’organitzador per a futures campanyes de promoció i informació.

 

8.L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors o que puguin ser ofensives contra persones, entitats o institucions.

 

9.Un jurat format per membres de l’organització decidirà quina és la fotografia guanyadora tenint en compte la qualitat i originalitat de la imatge.

 

10.El jurat emetrà veredicte el dia 13 de febrer del 2024 i les seves decisions seran inapel·lables. Posteriorment s’informarà la persona guanyadora de la forma i dia de lliurament del premi. El sorteig pot quedar desert si el jurat ho considera. El nom de la persona guanyadora es farà pública través de la web www.atlesesports.cat i dels perfils a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

 

11.Premi. El concurs constarà d’un únic premi. PREMI. Abonament d’un mes gratuït a un dels centres esportius d’ATLES Esports. En cap cas s’abonarà cap import en metàl·lic.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone