Notícia web (17)

Et presentem la nova app d’Atlesesports! Tindràs a la butxaca les guies d’entrenament, els teus paràmetres biomètrics, l’edat biològica, com estàs evolucionant i molt més!

 

Una altra novetat a la vista! Arriba la nova app d’Atlesesports, una eina que et permetrà accedir a l’entrenament intel·ligent des del teu mòbil i a tenir tota l’actualitat del #territoriATLES a la butxaca! La nova app també està vinculada a l’SMART CIRCUIT i als nous aparells de la sala de fitness!

Fins al 30 de setembre, la reserva d’activitats continuarà fent-se des de l’app antiga, amb la finalitat que les persones abonades tingueu el temps necessari per descarregar-vos la nova app. El tret de sortida de la temporada 2022-2023 coincidirà amb l’inici de les reserves d’activitats des de la nova app. Per tant, a partir de l’1 d’octubre només podràs reservar la teva sessió de zumba, de bodyfitness o de TBC (o la sessió que vulguis!) a través de la nova app.

 

Què has de fer?

Accedir a la nova app i a totes les possibilitats de l’entrenament intel·ligent és molt fàcil, només necessites 1 minut!

  1. Descarrega’t la nova app Atlesesports des dels enllaços d’IOS i Android.
  2. IMPORTANT! Introdueix el correu electrònic on reps les nostres comunicacions, el que consta a la nostra base de dades. En cas que no en tinguis cap o no el recordis, consulta a recepció.
  3. Quan et demani la contrasenya: tria la que tu vulguis!
  4. Tria el teu centre esportiu.
  5. I ja està! Podràs veure les pautes d’entrenament als nous aparells cardiovasculars i de l’SMART CIRCUIT, la teva edat biològica, quina és la teva evolució, promocions i ofertes, novetats…

 

 Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netpulse.mobile.labordeta

IOS

https://apps.apple.com/es/app/atles-esports/id1622399203

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone