noticia web

Any nou… Activitats dirigides noves!

Boooooooooooooom! Cordeu-vos el cinturó, arriben novetats a les activitats dirigides del #territoriATLES!

A partir del 9 de gener…

 

-Noves activitats: noves propostes en la programació esportiva!

Us presentem les noves activitats, però el millor serà que les proveu si us encaixen pels vostres interessos! Als dos centres esportius, arriba el Run&Fit, l’Activa’t i el Cycling Mix Training! A l’Espanya Industrial, arriben el Cross Fast, el Cross Power GAC i el Mobility! I al CEM la Bordeta, arriba el Cross Metcon!

 

-Dos grans blocs d’activitats

Activitats de fitness (orientades a la millora de les capacitats físiques) i activitats de wellness (orientades al benestar i a la salut)

 

-5 tipologies d‘activitats

BALANCE. Activitats que busquen l’equilibri entre els hàbits saludables i l’activitat física. Millorarem la nostra consciència corporal i compensarem altres tipus d’entrenaments (Pilates Inici, Mobility, Ioga i Estiraments).

DANCE. Activitats que converteixen l’entrenament en diversió a partir de coreografies de diferents estils musicals (Zumba i Steps).

STRENGTH. Activitats que tenen com a element comú el treball de la força. Cada activitat està estructurada perquè treballis la resistència muscular, la potència, la força màxima… (Gim Suau, GAC, Activa’t, Body Fitness, Core, TBC, Power Boxing i Run&Fit).

CROSS. Activitats basades en la metodologia HIIT (High interval intensity training). Hem combinat fins a 5 tipus d’activitats diferents per reptar-te i portar-te a una dimensió fins ara desconeguda. T’atreveixes? (Cross Endurance, Cross Skills, Cross Metcon i Cross Fast).

CYCLING. El boom del ciclisme és un fet. Són nombrosos els estudis sobre els beneficis que aporta la bicicleta per a la nostra salut. Et sorprendrem amb sessions dinàmiques i molt motivadores! (Atles Cycling i CMT).

 

Consulta les noves programacions d’activitats dirigides i tota la info aquí!

 

GRAELLA ACTIVITATS DIRIGIDES CEM ESPANYA INDUSTRIAL

DESCRIPCIÓ ACTIVITATS DIRIGIDES CEM ESPANYA INDUSTRIAL

 

GRAELLA ACTIVITATS DIRIGIDES CEM BORDETA

DESCRIPCIÓ ACTIVITATS DIRIGIDES CEM BORDETA

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone