Notícia web (24)

Ampliem el període promocional per obtenir la polsera!

Des de l’11 de juliol del 2022, l’accés al CEM l’Espanya Industrial i al CEM la Bordeta està sent amb les noves polseres, que ens aporten dos grans avantatges: la comoditat d’accedir als recintes amb elles i l’accés a un nou circuit d’entrenament intel·ligent a la sala de fitness del CEM l’Espanya Industrial.

Ampliem el període promocional per obtenir les polseres:

Les persones abonades i cursetistes podran adquirir la nova polsera d’entrenament per només 2 € fins al 31 d’octubre del 2022. A partir de l’1 de novembre, el preu de les polseres serà de 5 €.

Què us aportarà aquest canvi?

-Comoditat: podreu accedir al centre esportiu i entrenar-vos amb la polsera posada, també a la piscina!

-Tindreu una experiència d’entrenament personalitzada! Amb la nova sala fitness del CEM l’Espanya Industrial que revolucionarà l’entrenament! Les polseres són la porta d’entrada a aquest nou concepte d’entrenament intel·ligent:

  • Només es pot utilitzar aquest circuit amb les polseres, ja que són el mitjà d’identificació perquè els nous aparells identifiquin cada persona, adaptin els motors elèctrics a cada aparell i et proposin pautes d’entrenament a la teva mida.
  • Recopilen les dades físiques de la persona i de manera automàtica els aparells es configuren i se sincronitzen amb els teus paràmetres, amb el pes òptim i guies d’entrenament personalitzades.

 

I si un dia m’oblido la polsera?

De manera puntual, les persones abonades i cursetistes podran descarregar-se un codi QR de l’espai intern que hem creat a la pàgina web www.atlesesports.cat, aquest codi tindrà una validesa de 5 minuts.  En l’espai intern a la web ja es poden canviar les dades personals i fer reserva de pàdel. Ben aviat també es podran fer reserves d’activitats (Campus Olímpia, càpsules, cursos de pagament…) i de serveis (estètica, fisioteràpia…).

En cas de pèrdua o deteriorament de la polsera: el preu de la nova polsera serà de 5 €.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone