2024 Notícia web format (24)

#8M AVUI I CADA DIA: La dona i l’esport

Avui és #8M, el Dia internacional de les Dones, la jornada emblemàtica dels feminismes. Des del #territoriATLES volem expressar el nostre compromís ferm per seguir treballant per una societat menys hostil, més feminista i més justa, avui i cada dia!

Cal seguir avançant en molts àmbits: a la feina, a casa, a les entitats, a l’esport, a l’esplai, al bar, al carrer… Encara hi ha molt de camí per endavant!

Durant aquesta setmana, us hem mostrat tres testimonis molt inspiradors que reivindiquen el binomi dona i esport. Són tres dones que fan activitat física al #territoriATLES i que ens expliquen en primera persona la seva relació amb l’esport, aquesta és una invitació a la reflexió i a seguir trencant estereotips!

 

 

Durant el dia d’avui podeu passar per les recepcions dels centres esportius a recollir un mocador lila per mostrar el vostre suport i portar-lo mentre us entreneu a la sala de fitness o a l’activitat dirigida que més us agradi! En repartirem fins a exhaurir existències, comptem amb la vostra complicitat!

Avui i sempre, #SomDonesFemEsport!

 

2024 Notícia web format (24)

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone