2a edició del Crosstraining Challenge

Dissabte 18 de juny celebrem la festa final de temporada del #territoriATLES al CEM l’Espanya Industrial amb la 2a edició del Crosstrainning Challenge. 
 

Participa-hi!

El campionat és gratuït i obert a totes les persones abonades al #territoriATLES. Només cal que t’inscriguis abans del 15 de juny al teu centre esportiu. La participació és per grups mixtos de 4 persones. Si no tens equip, nosaltres te’l busquem!

 

Entrena’t! 

L’estructura de la prova serà en circuit alternant cada estació puntuable amb un treball global de tots els equips. Hi ha un màxim de 40 places (10 equips). En funció dels equips inscrits s’ajustarà el nombre d’estacions del circuit i el temps de treball. Les proves seran les següents:
 
TOMBAR LA RODA: es puntuarà el nombre de vegades que s’aconsegueix donar la volta a una roda de més de 200 kg.

WALK FARMER: es puntuarà les vegades que l’equip és capaç de transportar tots els objectes per sobre del cap d’un punt a un altre.

PLIO-SALTS: es puntuarà el nombre de salts totals (extensió final de cames) que cada participant de l’equip pot realitzar en el temps determinat.

CICLOERGOMETRE: amb una resistència determinada i no modificable es comptabilitzaran els metres totals que cada participant pot realitzar.

SPRINTS 20 m: Prova per relleus. Es puntuarà el nombre de rectes que cada participant pot realitzar. Correran en dos rectes 2 participants alhora i en el moment que vulguin podran donar el relleu als altres dos companys/es. Al final de cada recta s’haurà de realitzar un exercici.

COMBO: es puntuarà el nombre de vegades que tot l’equip completa a la vegada la tri-sèrie (10 stop push ups – 10 burpees – 10 salts de costat a una cama). Només es comptabilitzaran tri-sèries completes.

LÍNIA PIRAMIDAL: es puntuarà el nombre de vegades que l’equip acaba una línia d’exercicis. Hi haurà 2 línies amb pes per a homes i 1 línia amb pes per a dones. Els pesos i elements NO són modificables.

REMS: Prova per relleus, es comptabilitzaran els metres totals que cada participant pot realitzar.

ESCALES de velocitat: es comptabilitzaran les vegades que tot l’equip completa l’escala segons la consigna indicada.

CIRCUIT DE TANQUES: es comptabilitzaran les vegades que tot l’equip completa l’escala segons la consigna indicada.

 

Vas perdre’t el 1r Crosstrainning Challenge? Aquí tens el vídeo!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone