1a-temporada-CTAtles-web

1a temporada del Club Triatló Atles!

El Club Triatló Atles tanca la primera temporada amb un balanç molt positiu, tant en l’àmbit esportiu i de competició com en el social… I és que som un gran equip!

 

Aquesta temporada, un total de 53 persones han format del CT Atles, de les quals 26 ho han fet amb llicència de la Federació Catalana de Triatló.

 

En aquest primer any de vida, hem estat força actius pel que fa a la participació en proves i competicions esportives! Hem estat presents en un total de 16 proves:

 

  • 6 duatlons (destacant la gran participació del club amb 16 membres en format individual)
  • 10 triatlons (destaquem les proves per equips Tri relay la Pineda i Triatló per equips el Prat, a cada prova hem participat amb 2 equips). A més, 20 triatletes van fer una estada a Lloret de Mar amb uns entrenaments espectaculars!

La implicació de tot l’equip i la confiança en el projecte han estat una peça clau a l’hora de tirar endavant els reptes proposats. I això es nota en les classificacions, que per tractar-se d’una primera temporada estan molt i molt bé!

  • Classificació com a club (tenint en compte les classificacions masculina i femenina). Posició 27 de 95 clubs a Catalunya.
  • Classificació com a club masculí. Posició 45 de 92 clubs a Catalunya.
  • Classificació com a club femení. Posició 19 de 46 clubs a Catalunya.

 

Quins objectius ens plantegem en aquesta segona temporada? Mantenir la categoria aconseguida, la Primera Divisió! I continuar amb la mateixa filosofia de club: estar presents al màxim de proves possibles!

 

Gràcies triatletes! Sou molt grans!

 

Vols formar part del Club Triatló ATLES? Aquí trobaràs tota la informació! T’esperem!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone