web tancament 23 NOV

Última hora sobre l’obertura dels centres esportius

La Generalitat de Catalunya ha anunciat avui la pròrroga de les restriccions actuals a causa de la pandèmia fins al 23 de novembre, fet que provocaria el tancament dels centres esportius fins a aquesta data. Davant d’aquesta situació, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha de determinar en les properes 48 h si manté en vigor aquest tancament o bé ordena l’obertura dels centres esportius, com va passar al juliol.

 

Per tant, en les properes hores es determinarà si els centres esportius continuen tancats fins al 23 de novembre o bé es reobren.

 

El sector de l’esport s’ha mobilitzat per reivindicar que som servei essencial i que som part de la solució i ha actuat de forma conjunta i coordinada per fer pressió i demanar la reobertura dels centres esportius.

 

Durant els propers dies, continuarem acompanyant-vos en la distància amb les classes virtuals #ATLESdesdecasa, que trobareu a l’app, i amb sessions puntuals al nostre canal d’Instagram. Pel que fa a la compensació d’aquests dies de tancament, estem pendents que l’Ajuntament de Barcleona es pronunciï sobre com i quan es faran aquestes compensacions a totes les persones abonades dels centres esportius municipals de la ciutat.

 

Volem agrair-vos molt especialment els missatges de suport d’aquests dies i la vostra fidelitat, són d’una gran importància en aquests moments de dificultat. Només podrem superar aquesta situació si continueu al nostre costat, gràcies per fer equip amb nosaltres, #somterritoriATLES.

 

Gràcies, gràcies, gràcies!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone