web tancament 30 oct

Tornarem a obrir d’aquí 15 dies

Us comuniquem que els centres esportius de l’Espanya Industrial i de la Bordeta tancaran temporalment durant 15 dies, a partir de demà divendres 30 d’octubre del 2020. Aquesta mesura, anunciada avui per la Generalitat de Catalunya, és una nova restricció per contenir la pandèmia.

Durant mesos, hem demostrat que som espais segurs i que la pràctica esportiva és necessària per a l’estat físic, mental i emocional de moltes persones. Hem reduït aforaments, garantim la distància de seguretat, l’ús de mascareta és obligatori, hem incrementat els protocols de neteja, hem activat la reserva d’activitats dirigides, desinfectem el material després de cada sessió… Us volem agrair l’esforç i la paciència per haver-vos adaptat a les normatives i per haver-nos demostrat sempre que seguiu al nostre costat.

En el moment que sapiguem per part de l’Ajuntament de Barcelona com i quan es compensaran aquests 15 dies us ho comunicarem. Mentrestant, afrontem aquests dies de tancament temporal amb el convenciment que ben aviat podrem tornar a veure’ns a la piscina, entrenant a l’àrea de fitness o pedalant al damunt de la bicicleta de cycling.

Sabem que la situació és complexa per a tothom, us agraïm l’escalf que ens esteu fent arribar i, més que mai, valorem moltíssim la vostra confiança i l’esforç de seguir abonats i abonades al #territoriATLES. Podrem superar les dificultats amb el vostre recolzament.

Som un equip!

#somterritoriATLES

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone