web tancament 20 juliol

Tancament dels centres esportius

Amb motiu del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Barcelona i l’àrea metropolitana, les autoritats de salut pública han determinat el tancament dels centres esportius municipals durant un període de quinze dies, una mesura que recull la Resolució SLT/1746/2020, de 17 de juliol, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. S’avaluaran els plans de contingència dels equipaments per veure si es poden obrir abans. Aquesta normativa s’aplicarà a partir del dilluns 20 de juliol del 2020 amb l’excepció dels casals d’estiu, que continuaran realitzant-se des d’aquests equipaments esportius seguint els protocols específics de seguretat.

 

L’Ajuntament de Barcelona ha sol·licitat l’autorització per no suspendre l’activitat als equipaments esportius, respectant les mesures de protecció individual i col·lectiva (distància interpersonal i mascareta), però no ha estat aprovada pel Comitè de Direcció del Pla d’Actuació del PROCICAT. Per tant, a partir del 20 de juliol del 2020 els centres esportius municipals estaran tancats i només acolliran les activitats dels casals d’estiu.

 

Tot l’equip del #territoriATLES lamentem profundament aquesta situació i ens afegim al sentir general dels equipaments esportius de la ciutat de Barcelona, ja que hem fet un gran esforç per adaptar les instal·lacions a la nova situació i hem aconsegit que els centres esportius siguin espais segurs per a la pràctica esportiva: no s’ha registrat cap contagi en cap equipament esportiu de Catalunya. Defensem fermament que l’#EsportÉsSalut i esperem que aquesta situació es pugui revertir com més aviat millor, tant per la supervivència dels gestors d’equipaments esportius com per poder continuar donant servei a la ciutadania des dels nostres equipaments esportius.

 

Són moments de màxima complexitat, esperem comptar amb la vostra confiança i comprensió com sempre ens heu demostrat. Pel que fa a la compensació d’aquests dies de tancament, quedem a l’espera de rebre les directrius que marcarà l’Ajuntament de Barcelona per al conjunt dels centres esportius municipals. Us comunicarem qualsevol novetat a través dels nostres canals de comunicació habituals.

 

Esperem veure-us ben aviat, actueu amb la màxima responsabilitat, com heu fet sempre, i cuideu-vos molt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone