Revolució ATLES: les novetats de la temporada!

Et presentem en forma de titulars les principals novetats de la propera temporada!

CEM L’ESPANYA INDUSTRIAL

Inici de temporada

Agafa l’agenda: estrenarem la nova programació d’activitats incloses en la quota el 16 de setembre. Sí, sí, el 16 de setembre! Les activitats no incloses començaran una mica més tard, el 30 de setembre.

 

Si t’agrada matinar…

Tindrem activitats a partir de les 7 h del matí. Perquè si ens aixequem ben d’hora, ben d’hora…

 

Els dissabtes a la tarda també farem esport!

Programarem activitats rotatives d’ús lliure per a persones abonades i també cursos aquàtics els dissabtes a la tarda.

 

Iniciació al pilates

Incorporem un nivell inicial de pilates en les activitats incloses en la quota. Ara no tindràs cap excusa per no provar-lo!

 

Noves activitats dirigides

Us presentem el Crosstraining, una activitat d’alta intensitat que us sorprendrà. La utilització de materials innovadors farà que les classes siguin molt dinàmiques i efectives!

 

Durada de les classes

Les activitats d’alta intensitat seran de 50’, les de mitjana i baixa intensitat, de 45’, i finalment tindrem els estiraments i els abdominals amb una durada de 30’.

 

Aigua-relax

Cada dia, de 22 a 22.30 podràs accedir lliurement a la piscina d’activitats per relaxar-te després del teu entrenament en un ambient calmat i tranquil.

 

CEM LA BORDETA

 

Iniciació al pilates

Incorporem un nivell inicial de pilates en les activitats incloses en la quota. Ara no tindràs cap excusa per no provar-lo!

Noves activitats dirigides

  • Us presentem el Crosstraining, una activitat d’alta intensitat que us sorprendrà. La utilització de materials innovadors farà que les classes siguin molt dinàmiques i efectives!
  • També us presentem el Programa específic, un nou concepte d’activitat trimestral que et permetrà assolir un objectiu prèviament marcat, que pot ser perdre pes, tonificar-te, guanyar massa muscular, etc. El programa, que consta de 20 sessions, s’inicia amb una revisió, que torna a repetir-se després de 10 sessions.

 

Noves modalitats de spinning

  • El tonospinning és una nova activitat que combina l’spinning amb la tonificació. Cada classe consta d’un breu escalfament a la bicicleta, uns 20’ de tonificació a la sala d’activitats dirigides i l’últim tram de la sessió pedalant a bon ritme. T’atreveixes?
  • Hem preparat una versió de spinning de mitjana intensitat, apta per a adults i infants a partir d’11 anys.

 

Els dissabtes, en forma!

Cada dissabte programarem 2 activitats rotatives al matí (a les 10 i a les 11 h) d’accés lliure a totes les persones abonades.

 

Activitats a l’àrea de fitness

L’àrea de fitness inclou un espai on diàriament s’hi fan activitats dirigides de 15’, concretament abdominals i estiraments, que són un bon complement de l’entrenament cardiovascular i de musculació. També dissabtes i diumenges!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + five =