web reserva

La reserva d’activitats per al dilluns 22 de juny s’obrirà diumenge 21 de juny!

A partir del 22 de juny, caldrà que reservis la teva plaça per fer una activitat dirigida a través de l’app o la pàgina web. Aquesta mesura és necessària a causa de la reducció de l’aforament dels centres esportius, amb la finalitat de garantir que sempre que vinguis a les instal·lacions puguis fer la teva classe de cycling, de zumba, de pilates…

 

Si encara no ho has fet, pots descarregar-te l’app Atlesesports des d’aquí:

 

Què has de saber sobre la reserva d’activitats?

-Podràs fer la reserva d’activitats fins a cinc minuts abans de l’inici de l’activitat i amb 48 h d’antelació. Per exemple, si avui és dimarts, podràs reservar qualsevol activitat de dimarts i totes les activitats de dimecres i dijous.

-Cada dia podràs fer un màxim de tres reserves d’activitat.

-Si finalment no pots assistir a la classe, caldrà que la cancel·lis a través de l’app o la pàgina web, pots fer-ho fins a quinze minuts abans de l’inici de l’activitat. Si no assisteixes a tres classes sense cancel·lació prèvia, el sistema no et permetrà fer reserva d’activitat durant un dia.

Les activitats dirigides que tinguin places lliures seran accessibles sense reserva prèvia, tot i que és molt recomanable per assegurar la teva plaça.

-Per fer el check-in de l’activitat, cal que et presentis a l’activitat cinc minuts abans de l’inici i el monitor/a validarà la teva reserva i podràs entrar a la sala. Superada l’hora d’inici de l’activitat, la teva reserva quedarà anul·lada pel sistema i hauràs d’esperar el teu torn entre les persones que no tinguin reserva, si és que n’hi ha. És per això que et demanem màxima puntualitat per no interferir en el desenvolupament de l’activitat: no cal que arribis quinze minuts abans i així evitem els grups de persones i les cues però tampoc arribis tard per no perdre la teva reserva. Arriba cinc minuts abans de la classe.

-Hem habilitat una zona d’espera a l’exterior de les sales d’activitats per a les persones que no tenen reserva.

-Si tens problemes per reservar la teva activitat, no et preocupis, adreça’t a la nostra recepció.

 

Si ens dubtes sobre com reservar la teva activitat, no et preocupis, aquí tens un vídeo on t’ho expliquem de manera molt ràpida i senzilla.

 

Què pots fer amb l’app Atlesesports?

-reserva d’activitats

-consultar la programació d’activitats dirigides i quin monitor o monitora imparteix cada sessió

-podràs accedir de manera totalment gratuïta a més de 350 sessions virtuals per a totes les edats i intensitats (ball, estiraments, HIIT, cycling, pilates, cremagreixos, tabata…)

-seleccionar un entrenament en funció del teu objectiu (aprimar-te, més massa muscular, condicionament físic o tonificació) i aconseguir una rutina d’exercicis, que de manera mensual controlarem amb un pesatge on valorarem els teus paràmetres de pes, percentatge de greixos i índex de massa muscular per veure la teva evolució.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone