web repte11setmanes

Potser has començat a fer esport moltes vegades però et falta constància, motivació… Tenim la solució! Proposa’t un repte (o 2, o 3 o 4… fins i tot podràs participar a 5 reptes!) i t’ajudarem a superar-lo. T’acompanyarem durant 11 setmanes perquè puguis assolir-lo: començarem l’1 d’octubre i acabarem el 15 de desembre.

T’agrada la idea? Acceptes el repte?

 

Com funciona el #repte11setmanes

-Hem preparat 5 reptes.

  • Repte 1. Assistència. Assistir com a mínim 50 dies al teu CEM. Durada mínima 1 h.
  • Repte 2. Reducció de greix.Reduir -5% de greix. Requisit: control per bàscula inicial (de l’1 al 15 d’octubre) i final (de l’1 al 15 desembre). Adreça’t a l’àrea de fitness!
  • Repte 3. Tonificació.Augmentar +2% massa muscular. Requisit: control per bàscula inicial (de l’1 al 15 d’octubre) i final (de l’1 al 15 desembre). Adreça’t a l’àrea de fitness! Participants als reptes 2 i 3: 50% de descompte en la visita de valoració del servei de nutrició
  • Repte 4. Challenge cross. Els dissabtes 20 octubre, 17 novembre i 15 desembre farem un challenge cross en el qual hauràs de millorar progressivament les marques de cada prova.
  • Repte 5. Running.Millorar la marca d’1 km. Requisit: assistència a un mínim d’11 sessions del grup de running per millorar la marca d’1 km. Caldrà prendre la marca inicial (de l’1 al 15 d’octubre) i final (de l’1 al 15 desembre)

-T’hauràs d’inscriure al repte o reptes que vulguis a la recepció del teu CEM del 27 d’agost al 2 d’octubre del 2018.

Durada del repte: de l’1 d’octubre al 15 de desembre del 2018.

-Premis.

  • Totes les persones que superin el #repte11setmanes tindran una samarreta exclusiva d’obsequi. Només és lliurarà una samarreta per persona, independentment del nombre de reptes assolits.
  • Sorteig de 6 mesos gratuïts entre totes les persones que superin el #repte11setmanes (un sorteig per a cada CEM)
  • Si assoleixes els 5 reptes proposats, et regalarem automàticament una quota gratuïta.

Que la força t’acompanyi!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone