QUI SOM

El Grup ATLES és la marca esportiva que engloba els centres esportius municipals de l’Espanya Industrial i de la Bordeta, situats a la ciutat de Barcelona. Aquests equipaments ofereixen serveis a més d’11.000 persones abonades i a nombrosos centres educatius, clubs i entitats esportives.

Les línies de gestió es basen en dos eixos: vocació de servei i qualitat. Amb aquest horitzó, totes les persones que formem part del Grup ATLES treballem perquè cada dia que visiteu les nostres instal·lacions visqueu experiències irrepetibles.

 

La gestió d’aquestes instal·lacions recau en el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la federació territorial d’aquests tres barris de Barcelona. Entre els objectius essencials del Secretariat hi ha el foment del teixit associatiu i la contribució en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

Som una entitat sense ànim de lucre formada per entitats del barri

 

No som una multinacional ni una franquícia de gimnasos. La gestió del CEM l’Espanya Industrial i el CEM la Bordeta recau des de l’inici en el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

Format per més de 320 entitats de Sants, Hostafrancs i la Brodeta, el Secretariat és la federació territorial més gran de Barcelona. Gestionem dos centres esportius (CEM l’Espanya Industrial i CEM la Bordeta) i dos centres cívics (Cotxeres de Sants i Casinet d’Hostafrancs).

 

Marquem la diferència

-Reinvertim els beneficis en activitats comunitàries i culturals al territori. Som un motor de transformació social.

Fem possible projectes i activitats que milloren la qualitat de vida de la ciutadania, que cohesionen el territori, que treballen la igualtat d’oportunitats, la justícia social, la interculturalitat, la solidaritat…

 

-Promovem els clubs i les entitats esportives del barri. Al costat de l’esport local.

Les entitats esportives del barri tenen descomptes en la utilització dels centres esportius per als entrenaments i les competicions i això els permet tenir més recursos.

 

-Cuidem el nostre capital humà amb unes condicions laborals socialment avançades. Les persones, al centre.

El Secretariat, format per més de 150 persones treballadores, disposa d’un conveni col·lectiu propi.

 

-Fomentem l’esport i la salut entre col·lectius vulnerables. L’esport com a eina de salut i prevenció.

Impulsem la pràctica esportiva entre tots els sectors de població, però especialment entre els col·lectius vulnerables, ja que l’esport és una palanca molt potent de salut, socialització i benestar.

 

SESHB_secretariat_enitats_sants_hostafrancs_bordeta_atles_esport-5637-2