web-obertura-ok

Obrim el proper dilluns 22 de juny!

Ja tenim data: el proper dilluns 22 de juny tornarem a obrir les portes dels centres esportius de l’Espanya Industrial i de la Bordeta. Amb l’inici de la fase 3 de desescalada a Barcelona, podràs tornar amb totes les garanties de seguretat a entrenar-te a la sala de fitness, a nedar, a ballar zumba… Ens tornarem a veure!

 

HEM ESTAT 3 MESOS AL TEU COSTAT

Durant els tres mesos de confinament, hem fet tot el possible per seguir al teu costat i que la pràctica esportiva continués formant part del teu dia a dia. Com ho hem fet?

-accés gratuït a més de 350 classes virtuals a través de la nostra app

-accés gratuït a sessions de cycling virtual

sessions en directe diàries amb el nostre equip esportiu a través d’Instagram: els nostres monitors i monitores han obert les portes de casa seva, hem fet més de 120 classes en directe durant el confinament!

vídeos d’entrenaments a les xarxes socials: a càrrec del nostre servei esportiu, us hem ofert diàriament propostes esportives per a totes les edats i intensitats.

-participació al programa de BTV #BCNEsmouDinsDeCasa: heu pogut seguir els entrenaments del Pere per la televisió.

-participació al programa Cuidem a qui ens cuida, de suport als professionals que han estat en primera línia durant la pandèmia (personal sanitari, cossos de seguretat, etc.) amb consells personalitzats sobre pràctica esportiva.

 

Han estat mesos difícils per a tothom, en els quals la nostra prioritat ha estat seguir al teu costat i oferir-te propostes esportives. Sabem que l’esport t’ajuda a sentir-te bé físicament i també té una incidència directa en el benestar emocional, tan important durant aquests dies.

 

Afortunadament, ja podem fer el compte enrere per a la reobertura de les instal·lacions esportives! Ho hem preparat tot perquè tornis a entrenar amb la màxima seguretat i perquè tornis a gaudir de venir a fer esport al #territoriATLES. Tenim moltes ganes de veure’t!

 

HO TENIM TOT A PUNT

A continuació et presentem les novetats que has de conèixer abans de la tornada. Totes aquestes accions tenen un únic objectiu: garantir la seguretat de tothom i fer que la teva estada al centre esportiu sigui una experiència magnífica!

 

  • Accessos als centres esportius

-Mantindrem els horaris habituals.

Tots els espais de la instal·lació estaran oberts: sales d’activitats, piscines, vestidors, etc. amb excepció de les saunes, els banys de vapor i la cabina de gel.

Vestidors, dutxes i armariets disponibles. Et recomanem que vinguis amb antelació abans de les classes o fins i tot canviat de casa per evitar esperes, ja que hi haurà aforament limitat.

 

  • Mesures preventives d’higiene

-Abans de l’obertura, hem fet una neteja i desinfecció integrals dels espais i el material esportiu.

Estoreta viricida per desinfectar el calçat a l’entrada del centre esportiu.

Escuma desinfectant al teu abast i solució hidroalcohòlica i paper per netejar els aparells i materials esportius i les gandules del solàrium.

Equipament i protecció del personal ATLES per garantir la seguretat de tothom.

Incrementarem els protocols de neteja i desinfecció dels espais comuns (sales, vestidors, escales, terres, portes…) i dels materials esportius abans i després de cada ús.

 

  • Vetllem per la seguretat de tothom

-Compliment i adaptació a les normatives pel que fa a distanciament social i limitació d’aforament.

Ús de la mascareta en els espais comuns mentre no facis esport.

Reubicació de la maquinària de fitness per garantir la distància.

Anul·lació temporal de les fonts d’aigua, el lloguer de material i els assecadors de cabell. Cal portar aigua i tovallola des de casa i, si vols, podràs endollar el teu assecador de cabells al vestidor.

Nova senyalització i retolació dels espais per recordar les mesures preventives.

-Adaptació de la climatització i ventilació dels espais per garantir la renovació de l’aire.

Si has estat en contacte amb un cas de COVID-19, no accedeixis durant un mínim de 7 dies al centre esportiu.

-Les saunes, els banys de vapor i la cabina de gel estaran tancats.

 

  • Novetats en les activitats dirigides

-Per garantir la teva plaça a qualsevol activitat dirigida, cal que facis reserva de l’activitat a través de l’app o la pàgina web. Pots descarregar-te l’app Atlesesports des d’aquí: Android o IOS. Si no saps com reservar la teva activitat, no et preocupis, adreça’t a la nostra recepció. Les activitats dirigides que tinguin places lliures seran accessibles sense reserva prèvia, tot i que és molt recomanable per assegurar la teva plaça. Properament rebràs informació específica sobre la reserva d’activitats.

Nova graella d’activitats dirigides que permet la neteja dels espais entre sessions.

Nous aforaments de les activitats dirigides i marcacions al terra per garantir la distància de seguretat.

-Les activitats de pagament no es reprendran fins a l’inici de la propera temporada, a la tardor. És per això que al CEM l’Espanya Industrial habilitarem les dues piscines per a natació lliure de les persones abonades.

-No cal fer la reserva per a l’accés a piscines.

 

  • Informació sobre les quotes

Al mes de juny no us cobrarem res.

-Mantindrem el preu i les condicions de totes les quotes.

-Prolongarem la durada de les quotes anuals durant el període que els centres esportius han estat tancats.

Els dies del mes de juny seran una compensació directa a les quotes del mes de març. La resta de dies pendents seran compensats amb vals per poder gaudir en serveis (estètica, fisioteràpia, nutrició, entrenaments personals…) abans del setembre del 2020. Passeu per recepció a recollir el vostre val.

 

Aquí tens un resum molt gràfic de les principals mesures de prevenció i les novetats de l’obertura.

Agraïm molt especialment la vostra confiança i comprensió durant aquests mesos. Sou el nostre motor, la nostra energia!

 

Si tens qualsevol dubte o consulta, posa’t en contacte amb nosaltres

Espanyaindustrial@atlesesports.cat

Bordeta@atlesesports.cat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone