Objectiu: sentir-te bé

Tria la teva instal·lació i gaudeix d’aquesta promoció

Apunta’t ara als nostres centres esportius. La matrícula és gratuïta del 26 d’agost al 17 de setembre. Descobreix el territori ATLES! Més de 15.000 m2 d’instal·lacions esportives: pistes de pàdel, piscines de natació i activitats, zona d’aigües, activitats dirigides, pilates i ioga, fitness amb aparells d’última generació, solàrium, entrenaments personals, serveis d’estètica, fisioteràpia… i molt més!

Promoció aplicable només per a quota completa. Cal una permanència mínima de 3 mesos.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

14 thoughts on “Objectiu: sentir-te bé

  1. Luis Alberto,

   En primer lloc, agraïm la teva participació a la nostra pàgina web, esperem que hi trobis tota la informació sobre les nostres instal·lacions. En referència a la teva consulta, et comuniquem que les promocions que realitzem s’adrecen exclusivament a inscripcions de quota completa, així que si optes per una quota reduïda no podrem aplicar aquesta promoció.

   Gràcies per la teva col·laboració,

 1. Elisa,

  Gràcies per consultar la nostra pàgina web i aprofitar aquesta via per fer-nos arribar suggeriments. En relació amb la petició d’obrir quotes reduïdes al Centre Esportiu Municipal la Bordeta, t’informem que aquesta és una opció que no s’ha aplicat mai a aquesta instal·lació. Entenem el teu interès, però en aquests moments et comuniquem que no hi ha previsió d’obrir aquesta tipologia de quotes a la instal·lació de la Bordeta.

  Gràcies per la teva col·laboració,

  1. Hola Elisa,
   Procedirem a esborrar els teus comentaris tal i com ens demanes. Malgrat això, és molt probable que segueixis apareixent durant un temps a Google fins que el buscador esborri la indexació. Per aquest motiu, et recomanem que en futurs comentaris que deixis al web només especifiquis el teu nom, d’aquesta manera evitarem que torni a passar.

   Moltes gràcies

 2. Hola volia saber quin horari teniu per matriculacions i abonaments i si es possible matricular-se online.
  Igualment quins documents es necesari emportar per matricular-se
  Gracies.

  1. Pedro, Agraïm l’interès per inscriure’t a les nostres instal·lacions i començar a fer esport. T’informem que l’horari d’atenció al públic és de 8 del matí a 8 del vespre, i els caps de setmana en l’horari d’obertura del centre esportiu. Per formalitzar la inscripció, cal que presentis el DNI i el compte bancari. Cal que tinguis en compte que el primer pagament es realitzarà en targeta o efectiu a la recepció, no és possible realitzar inscripcions online.

   Gràcies per la teva participació,

 3. Me gustaría preguntaros si después de los tres meses de permanencia podemos modificar (sin coste adicional) la cuota completa a una de mañana, mediodía o noche.
  Gracias

  1. Vic,
   Gràcies per consultar la nostra pàgina web i aprofitar aquesta via per fer-nos arribar els teus dubtes. Un cop acabat el període de permanència dels tres mesos pots canviar de quota sense cost addicional. Únicament has de tenir en compte que les quotes estiguin obertes i hi hagi places.

   Gràcies per la teva participació

  1. Omar,

   Agraïm que consultis la nostra pàgina web per informar-te i estar al dia de l’actualitat d’ATLES. Pel que fa a la teva consulta, et recordem que el carnet d’accés només és vàlid per a la instal·lació a la qual estàs abonat. Tot i així, et recordem que hi ha serveis que són comuns per als abonats d’ATLES (ja siguin de l’Espanya Industrial o de la Bordeta), com ara el lloguer de pistes de pàdel, el servei d’estètica o el curs Atles entrenament.
   Gràcies per la teva participació.

 4. Volia fer una queixa/suggerència, he demanat informació per a la matrícula, si ho fes, seria dilluns 16, i vaig demanar si pagaria només mitja mensualitat, ja que m’inicio en la segona quinzena, i la primera no he fet cap ús ni he sigut soci, però em diuen que la mensualitat seria complerta.
  Independentment de si prenc la decisió de fer matrícula, trobo molt malament que no es pugui fraccionar el mes per la setmana o quinzena en la que es comença.

  1. José Luis,
   Agraïm el teu interès a inscriure’t a les nostres instal·lacions esportives i que ens facis arribar la teva opinió. Pel que fa al teu suggeriment, referent a la promoció que va començar el 26 d’agost i finalitzarà demà 17 de setembre, malauradament no podem efectuar una rebaixa en la quota de setembre, ja que en cap cas fraccionem les quotes (estiguem o no en període promocional). Ara és un bon moment per començar a fer esport, esperem que confiïs en les nostres instal·lacions!

   Gràcies per la teva participació.

 5. Hola, quería hacer una sugerencia: Por favor que alguien arregla las bancos del sauna que están rotas desde hace mucho tiempo. ¿que cuesta un trozo de madera y unas tornillos? Aparte de esto estoy muy contento con el gimnasio 🙂

  1. James,
   Gràcies per consultar la nostra pàgina web i aprofitar aquesta via per fer-nos arribar els teus suggeriments. Prenem nota d’aquesta incidència.

   Gràcies per la teva participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

9 − 5 =