web tancament gener 2021

Novetats del 7 al 17 de gener

Us comuniquem que els centres esportius de l’Espanya Industrial i de la Bordeta tindran restriccions de funcionament durant 10 dies, del 7 al 17 de gener del 2021, ambdós inclosos. Aquesta mesura, anunciada avui per la Generalitat de Catalunya, és una nova restricció per contenir la pandèmia.

 

Què estarà obert?

-Piscines, amb un 30 % d’aforament

-Pàdel

-Activitats dirigides outdoor: ampliarem la graella actual, ben aviat us comunicarem la nova programació. Les activitats dirigides tindran un aforament màxim de 6 persones, sempre amb reserva prèvia via la nostra app.

-Es mantenen els cursos de pagament de terra en format presencial i streaming. Facilitarem un enllaç a la plataforma de streaming Google Meet a les persones cursetistes, es mantenen els horaris de cada sessió. Per a les persones que tinguin dificultats a l’hora de connectar-se, oferirem diverses sessions presencials en horari de migdia, sempre a l’exterior, consulteu la graella d’activitats.

-Habilitarem espais a l’exterior de cada centre esportiu per a l’entrenament cardiovascular i de musculació. Serà necessari que reserveu la vostra franja horària via la nostra app.

-Es mantenen oberts els serveis d’estètica, fisioteràpia i nutrició.

 

Activitats i serveis suspesos temporalment

-Entrenaments a l’àrea de fitness

-Activitats dirigides a les sales dels centres esportius

-Cursos aquàtics. Les persones cursetistes tindran accés a la piscina del seu centre esportiu (en el cas del CEM l’Espanya Industrial, a la piscina d’activitats) en el mateix horari del seu curset per fer-hi natació lliure.

 

 

Us volem agrair novament el vostre suport i la vostra confiança, podrem superar les dificultats amb el vostre recolzament. Sou la nostra força!

#somterritoriATLES

#EsportÉsSalut

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone