nova-temporada-2017

 

Ho tenim tot a punt per a la nova temporada al CEM l’Espanya Industrial i al CEM la Bordeta! Més activitats, renovació d’espais, ampliació de serveis… Només ens faltes tu!

 

La temporada 2017-2018 es presenta al #territoriATLES carregada de novetats!

 

La programació esportiva més àmplia del Districte Sants-Montjuïc

El CEM l’Espanya Industrial, amb 170 activitats dirigides setmanals incloses en la quota, i el CEM la Bordeta, amb gairebé 100 sessions, protagonitzen l’oferta esportiva d’activitats més àmplia en nombre i varietat que hem programat mai. Un apunt important: totes les nostres sessions són presencials, és a dir, impartides per un tècnic/a esportiu.

 

Un món d’activitats!

Al #territoriATLES, l’activitat Atles Cycling, abans coneguda com Spinning, és una de les que té més incondicionals, seguida de ben a prop pel Zumba, el Bodyfitness i el Crosstraining. El Powerboxing, activitat creada en exclusiva al #territoriATLES, es consolida i amplia les seves sessions dins la graella. I els caps de setmana també hi ha activitats!

 

Al CEM l’Espanya Industrial, destaquem una nova incorporació: l’Athletic Workout (inici el 2 d’octubre), una activitat que està orientada a la millora de les capacitats físiques sota el punt de vista del rendiment esportiu (curses, travesses, triatlons, etc…).

 

Pel que fa als cursos de pagament, es consolida la gimnàstica hipopressiva al #territoriATLES. I en l’àmbit dels serveis, ampliem horaris d’estètica al CEM l’Espanya Industrial i oferim nous serveis com el rejoveniment facial.

 

També hem renovat i ampliat el material esportiu de les nostres sales i, especialment al CEM l’Espanya Industrial, hem fet diverses obres de remodelació i millora de les sales d’activitats i de la pista poliesportiva.

 

Ho tenim tot a punt per al millor inici de temporada de tots els temps!

I aquí tens el vídeo que inaugura a aquesta nova aventura! Només ens faltes tu!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone