maratoestalvienergetic_388x220

Més sostenibles! Marató d’estalvi energètic

El CEM l’Espanya Industrial i el Casinet d’Hostafrancs són dos dels equipaments del territori que formen part de la Marató d’estalvi energètic contra la pobresa energètica, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona que tindrà lloc durant el mes de febrer.

 

Escoles, centres cívics, equipaments esportius i diversos edificis municipals participaran el proper mes de febrer en la Marató d’estalvi d’energètic, amb l’objectiu de reduir durant aquest mes un 10% els consums d’aigua, llum i gas. L’estalvi generat es traduirà en una quantitat de diners que es destinarà al projecte contra la pobresa energètica: Als barris de la Marina hi posem tota l’Energia. La Marató d’estalvi energètic és una acció solidària que l’any passat va recaptar més de 81.000 € gràcies a la implicació de 12 ajuntaments i una seixantena d’equipaments.

 

Què farem?

Des del CEM l’Espanya Industrial i el Casinet d’Hostafrancs impulsarem una campanya de sensibilització amb l’objectiu de reduir els consums i fer un ús responsable dels recursos. Algunes de les accions previstes seran: apagar aparells durant la nit o períodes en què no s’utilitzen, temperatura òptima de 21º als despatxos, protocols del personal de manteniment per un ús més racional de l’enllumenat, campanya de comunicació a les persones abonades, etc.

 

Aquesta línia de sostenibilitat ambiental és molt important i present a les nostres instal·lacions, CEM l’Espanya Industrial i al CEM la Bordeta, ja fa temps que hem impulsat mesures en aquest sentit com la substitució de l’enllumenat que es fa malbé per altres més eficients (il·luminació LED), sistema d’encesa i desconnexió mitjançant sensors de moviment i/o crepusculars, els ultraviolats a algunes piscines i altres mesures d’eficiència energètica en les quals continuarem apostant fermament des del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, l’entitat que gestiona aquestes instal·lacions.

 

 

Seguirem treballant compromesos amb l’ús responsable d’energia!

 

Hi ha gestos que costen poc… I valen molt!

maratoestalvienergetic_1200x627

twitter-b1200

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone