Mamiatles

Si estàs embarassada o en els 10 mesos posteriors al part, t’interessarà molt la nova quota del #territoriATLES: la quota Mami ATLES!

 

Amb la quota Mami ATLES, tindràs accés lliure als dos centres esportius i a un programa específic de 29 activitats setmanals: aiguaembaràs, embaràs en forma, prepart, esquena, postpart, hipopressius, aquababy…

>>>> Nova temporada 2023-2024  MAMIATLES <<<<<<

 

>>DESCARREGA AQUÍ LA GRAELLA<<<

 

>>Mira el vídeo de MAMIATLES!<<<

 

 

És molt coneguda la importància de cuidar-se durant l’embaràs i dur a terme una correcta recuperació postpart, que no consisteix a fer repòs durant la quarentena per després tornar a les activitats prèvies a l’embaràs.  Però tot i així, encara és freqüent veure com moltes dones no segueixen les recomanacions d’organitzacions o guies especialitzadesD’aquesta manera, perden l’oportunitat de gaudir dels innombrables beneficis que l’activitat física aporta tant a la dona com al nadó, però fins i tot més greu és adonar-se que, al no estar ben informades i assessorades, perjudiquen la recuperació postpart.

 

Des de Mami ATLES hem creat un ventall d’activitats apropiades i variades combinant diferents franges horàries i ambdós centres. Pretenem lluitar contra la desinformació i descobrir mites i falses creences, traient a la llum problemàtiques que massa sovint es mantenen en secret i, per tant, no es poden abordar (prolapses, incontinència urinària, incontinència fecal, disfuncions sexuals…). El nostre objectiu és donar les màximes facilitats i poder acompanyar i assessorar la dona durant tot el procés.

 

Per a qui? Embarassades o en els deu mesos posteriors al part

ON? Als CEM Espanya Industrial i CEM la Bordeta del barri de Sants de Barcelona.
Programa T’oferim 29 activitats fixes setmanals entre els dos centres esportius:  aiguaembaràs, embaràs en forma, prepart, esquena, postpart, hipopressius, aquababy…
Inscripcions? Al CEM l’Espanya Industrial (Carrer Munatdes s/n. 08014 Barcelona)
Import Quota MamiATLES: 72,41 €/mes. Import Quota MamiATLES monomarental: 60 €/mes (consulteu condicions)

 

Activitats Mami ATLES

 • EMBARÀS EN FORMA
  Sessions en sec destinades a mantenir la condició física general i el to muscular de tot el cos. A més, treballarem una bona higiene postural que ens ajudarà molt a reduir els problemes derivats dels canvis durant l’embaràs.

 

 • AIGUAEMBARÀS
  Sessions en el medi aquàtic destinades a mantenir la condició física general i el to muscular de tot el cos, a la vegada que incidirem en les capacitats respiratòries, l’afavoriment de la circulació i la relaxació. L’única contraindicaicó és haver perdut el tap mocós.

 

 • PREPART I PREPART AQUÀTIC
  Sessions especialment indicades a partir de la setmana 35 de gestació, on es treballaran especialment la mobilitat pèlvica i la capacitat respiratòria. A més, es donaran pautes sobre exercicis de sòl pèlvic i consells per al puerperi (quarentena).

 

 • ESQUENA
  Activitat amb nadó (opcional) i per a embarassades. Aquestes sessions estan destinades a prevenir/millorar les molèsties derivades dels canvis posturals i dels nous hàbits (porteig, lactància, etc).

 

 • RUTINA FITNESS
  Supervisió d’una rutina personalitzada a la sala de fitness.

 

 • POSTPART
  Activitat amb nadó (opcional) i a partir de l’alta mèdica. Especialment indicada per assistir-hi durant la quarentena. Ajudarem a entendre i a valorar en quin punt es troben la diàstasi abdominal, el sòl pèlvic i la faixa abdominal, i treballarem per ajudar a recuperar la funcionalitat de totes elles.

 

 • INTRODUCCIÓ ALS HIPOPRESSIUS
  Activitat amb nadó (opcional). Sessions destinades a preparar el cos per poder dur a terme una sessió d’hipopressius de forma segura. Es combinaran exercicis de tonicitat del sòl pèlvic i de la faixa abdominal, exercicis respiratoris i exercicis de mobilitat de la cintura pèlvica i escapular. Caldrà tenir l’alta ginecològica.

 

 • HIPOPRESSIUS
  Activitat sense nadó. Exercicis posturals hipopressius encaminats a augmentar el to de la faixa abdominal i la recuperació postpart, així com la prevenció d’hèrnies, la descongestió pelviana, la millora del drenatge vascular i la rectificació postural. Serà necessari tenir l’autorització de la fisioterapeuta per poder-hi assistir.

 

 • AQUABABY
  Sessions de familiarització i d’estimulació precoç del nadó a l’aigua. Per assistir-hi, cal que el nadó hagi complert els tres mesos.
 • IOGA POSTPART
  Activitat amb nadó (opcional). Dirigida a estirar, respirar, sentir i relaxar-se per a anar prenent consciència de com el cos es va adaptant al nou estat físic i emocional. Entre els seus molts beneficis es troba ajudar a tonificar suaument els músculs i un estat d’equilibri emocional. Activitat a partir de l’alta ginecològica.

Podeu seguir el programa a Instagram aquí!

 

 

 

Còpia de Cuidar-te durant l'embaràs i tenir una bona recuperació postpart és molt important. T'acompanyem i t'assessorarem.