web mami atles

Mami atles: et cuidem en el prepart i el postpart

Atenció! Si estàs embarassada o en els 10 mesos posteriors al part, t’interessarà molt la nova quota del #territoriATLES: la quota Mami ATLES!

 

Amb la quota Mami ATLES, tindràs accés lliure als dos centres esportius i a un programa específic de 24 activitats setmanals: aiguaembaràs, embaràs en forma, prepart, esquena, postpart, hipopressius, aquababy…

 

És molt coneguda la importància de cuidar-se durant l’embaràs i dur a terme una correcta recuperació postpart, que no consisteix a fer repòs durant la quarentena per després tornar a les activitats prèvies a l’embaràs.  Però tot i així, encara és freqüent veure com moltes dones no segueixen les recomanacions d’organitzacions o guies especialitzades. D’aquesta manera, perden l’oportunitat de gaudir dels innombrables beneficis que l’activitat física aporta tant a la dona com al nadó, però fins i tot més greu és adonar-se que, al no estar ben informades i assessorades, perjudiquen la recuperació postpart.

 

Des de Mami ATLES hem creat un ventall d’activitats apropiades i variades combinant diferents franges horàries i ambdós centres. Pretenem lluitar contra la desinformació i descobrir mites i falses creences, traient a la llum problemàtiques que massa sovint es mantenen en secret i, per tant, no es poden abordar (prolapses, incontinència urinària, incontinència fecal, disfuncions sexuals…). El nostre objectiu és donar les màximes facilitats i poder acompanyar i assessorar la dona durant tot el procés.

 

Per a qui? Embarassades o en els deu mesos posteriors al part
Programa T’oferim 24 activitats fixes setmanals entre els dos centres esportius:  aiguaembaràs, embaràs en forma, prepart, esquena, postpart, hipopressius, aquababy…
Inscripcions? Al CEM l’Espanya Industrial
Quan? A partir d’octubre del 2019
Import Quota 65 €/mes

 

Activitats Mami ATLES

 • EMBARÀS EN FORMA
  Sessions en sec on es treballarà la condició física general combinant exercici aeròbic de baixa/mitjana intensitat, exercicis de mobilitat articular i manteniment de la tonicitat muscular de tot el cos.

 

 • AIGUAEMBARÀS
  Sessions en el medi aquàtic on es posarà especial incidència en les capacitats respiratòries, l’afavoriment de la circulació i la relaxació.

 

 • PREPART
  Sessions especialment indicades a partir de la semana 35 de gestació, on es combinaran exercicis de mobilitat pèlvica, de sòl pèlvic i d’afavoriment del retorn venós. També s’introduiran les pautes sobre el puerperi.

 

 • ESQUENA
  Sessions en sec destinades a prevenir/millorar les molèsties derivades dels canvis posturals i dels nous hàbits (porteig, lactància…).

 

 • POSTPART
  Sessions de baixa intensitat on es treballarà la recuperació del to del sòl pèlvic i de la faixa abdominal i iniciarem de manera responsable el treball de tonificació general. S’hi pot assistir des del primer moment (amb nadó o sense). En aquestes sessions podrem treballar també l’estimulació precoç del nadó.

 

 • INTRODUCCIÓ ALS HIPOPRESSIUS
  Sessions destinades a preparar el cos per poder dur a terme una sessió d’hipopressius de forma segura. Es combinaran exercicis de tonicitat del sòl pèlvic i de la faixa abdominal, exercicis respiratoris, i exercicis de mobilitat de la cintura pèlvica i escapular. Caldrà tenir l’alta ginecològica per poder assistir a aquestes sessions.

 

 • HIPOPRESSIUS
  Exercicis poturals hipopressius encaminats a augmentar el to de la faixa abdominal i la recuperació postpart, així com la prevenció d’hèrnies, la descongestió pelviana, la millora del drenatge vascular i la rectificació postural. Serà necessari tenir l’autorització de la fisioterapeuta per poder-hi assistir.

 

 • AQUABABY
  Sessions de familiarització i d’estimulació precoç del nadó a l’aigua. Per asistir-hi, cal que el nadó hagi complert els tres mesos.

 

 • RUTINA FITNESS
  Disseny, demostració i supervisió d’una rutina personalitzada a la sala de fitness. En el cas de voler-la en la fase de postpart, caldrà l’autorització de la fisioterapeuta.

 

Podeu consultar aquí més informació sobre la quota Mami ATLES.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone