Vols perdre greix corporal?

Si vols millorar la teva forma física i alhora perdre greix corporal et recomanem l’activitat GET FIT, el programa d’entrenament personalitzat pensat per a aquelles persones que volen entrenar-se però els hi falta constància i força de voluntat. El GET FIT és una activitat de pagament no inclosa en la quota que s’ofereix a totes les persones abonades d’Atles Esports i es realitza al CEM la Bordeta.
 
Entrenament personalitzat
El GET FIT és un programa d’entrenament personalitzat que es realitza en grups reduïts en 16 sessions de 45 minuts distribuïdes en un període de dos mesos. Les sessions són molt dinàmiques i es treballen aspectes diferents com la resistència, la força i el treball aeròbic.
 
Avaluació física
L’objectiu principal del GET FIT és la reducció de greix corporal i la millora de la condició física. Per aquest motiu, abans de començar, el monitor responsable de l’activitat manté una entrevista personal amb cada participant on s’avalua la forma física. A més, durant el programa es donen recomanacions dietètiques, per tenir una alimentació més correcta, i una rutina d’exercicis específica per a cada participant.
 
Calendari GET FIT
Els dilluns i dimecres de 21.15 a 22 h, del 13 d’octubre al 3 de desembre del 2014. El preu del programa complet és de 66,45 € per a les persones abonades i de 86,85 € per a les persones no abonades. Està previst que hi hagi nous torns del gener al març i de l’abril al juny.
 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone