webl promo dona 2019

Posa’t en forma al #territoriATLES

Als CEM l’Espanya Industrial i la Bordeta descobriràs més de 15.000 m2 d’instal·lacions esportives al teu abast: pistes de pàdel, piscines de natació i d’activitats, zona d’aigües, més de 400 activitats dirigides de dilluns a diumenge, grups de running outdoor, pilates i ioga, fitness amb aparells d’última generació, solàrium, entrenaments personals, servei d’estètica i fisioteràpia, servei de nutrició, club de triatló… i molt més!!

Fem esport!

Del 8 al 12 de març del 2019, matrícula gratuïta! I només per a les dones que s’inscriguin a aquesta promoció, una sessió d’entrenament personal d’obsequi.

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, us proposem diverses activitats adreçades a commemorar aquesta diada.

 

-Del 8 al 12 de març, accés gratuït a les instal·lacions del #territoriATLES a totes les dones! Fes-ho córrer!

-Als vestíbuls dels centres esportius trobareu un espai per deixar els vostres missatges que responguin a la pregunta: Vull un món en què les dones i l’esport…

-Totes les dones que publiquin una foto a Instagram a les instal·lacions del #territoriATLES amb l’etiqueta #somdonesfemesport entraran en el sorteig de 3 banyadors de competició signats per l’equip olímpic de natació sincronitzada. Cal que segueixin el perfil @atlesesports per participar al concurs. Període per pujar fotografies: del 8 al 12 de març. Comunicarem les fotos guanyadores el 15 de març.

 

Tria la teva instal·lació i gaudeix d’aquesta promoció!

Promoció aplicable només per a quota premium.
Cal una permanència mínima de 3 mesos.
La bonificació del 8 al 12 de març només està habilitada en les inscripcions presencials.

 

Inscripcions en línia aquí! Només seran 2 minuts!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone