ATLESTOUR-cem-bordeta-2

Del 2 al 24 de juliol, #ATLESTour de França!

T’apassiona el Tour de França?

Del 2 al 24 de juliol ho hem preparat tot perquè puguis viure el Tour de França… des de dalt de la bicicleta i en primera persona! Reproduirem a escala les 21 etapes del Tour, en total seran:

  • 21 etapes
  • 22 hores de pedaleig
  • 8 monitors
  • 60 sessions de spinning #ATLESTour
  • 58 ports
  • 39 esprints
  • 2 contrarellotges

Seguirem el mateix calendari del Tour, amb 2 dies de descans (11 i 19 de juliol). Caldrà acreditar un mínim de 15 etapes per participar en el sorteig de 6 equipacions del Tour de França. Totes les sessions seran de 50′, excepte les dels dissabtes, que seran etapes especials de 2 h i puntuaran doble. Les etapes dels dissabtes i diumenges es realitzaran únicament al CEM l’Espanya Industrial, amb accés lliure per a les persones abonades al CEM la Bordeta.

>>Et recordem que en les sessions del CEM l’Espanya Industrial, es pot reservar la bicicleta des de 2 hores abans de l’inici de la classe!

Podràs trobar informació ampliada de les etapes i els perfils de cada etapa aquí.

 

Sessions d’#ATLESTour al CEM l’Espanya Industrial

 ATLESTOUR-Cem-Espanya-Industrial

Les sessions especials dels dissabtes, de 2 h de durada, comptaran amb un sorteig de productes Nutrisport entre els participants! No t’ho perdis!

Sessions d’#ATLESTour al CEM la Bordeta

 ATLESTOUR-cem-bordeta

I a més… concurs fotogràfic #ATLESTour de França!

Del 2 al 24 de juliol, al vestíbul de cada instal·lació hi haurà un photocall inspirat en el Tour de França, fes-te una foto i publica-la a l’aplicació #ATLESTour del nostre Facebook i les 3 més votades tindran premis espectaculars!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone