web comunicat1

Comunicat Coronavirus

El CEM l’Espanya Industrial i el CEM la Bordeta han adoptat diverses mesures preventives per augmentar la seguretat de les persones abonades i dificultar l’expansió del COVID-19, seguint les indicacions de l’Ajuntament de Barcelona i les autoritats sanitàries. Aquestes mesures s’aplicaran fins al 27 de març del 2020, tot i que poden veure’s modificades atenent a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats sanitàries.

 • S’ha reforçat la neteja als centres esportius així com l’ús de productes desinfectants en els espais de més ús.
 • La higiene de mans és un element preventiu molt important: hem instal·lat cartells a tots els vestidors reforçant aquesta pauta.
 • Recomanem a la gent gran i grups de risc (amb patologies prèvies, infants i nadons, etc.) que durant aquests dies no assisteixin als centres esportius.
 • Les següents activitats dirigides queden anul·lades:
  • CEM L’ESPANYA INDUSTRIAL: gim suau, aigua salut, natació inici +65, natació perfeccionament +65, natació adaptada i gimnàstica correctiva (a excepció de l’horari de dilluns i dimecres a les 18.15 h).
  • CEM LA BORDETA: gim suau, aigua salut i natació terapèutica.
   Es limitarà l’aforament als centres esportius a un terç de la seva capacitat.
 • Recomanem que els participants a les activitats de natació infantil, nadons, escola de pàdel i Club Atles Kids no assisteixin durant aquests dies als centres esportius.

Es tracta d’una situació absolutament excepcional i, per tant, demanem sentit de la responsabilitat al conjunt de les persones treballadores i a les persones usuàries. La prevenció individual és el primer pas per preservar la salut comunitària.

Així mateix, seguirem l’evolució de la situació i les indicacions que les autoritats sanitàries emetin en cada moment, seguiu amb atenció els nostres canals oficials de comunicació.

Apel·lem a la tranquil·litat i aprofitem per agrair molt especialment la vostra comprensió.

 

Barcelona, 12 de març del 2020

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone