Instal·lacions

Més de 5.000 m2 per gaudir de l’esport!

Gimnàs, piscines, pistes de pàdel… t’ho posem fàcil perquè puguis gaudir del teu esport preferit amb les instal·lacions més innovadores.

fitness1

Àrea fitness

L’entrenament cardiovascular i de musculació té un espai privilegiat: apropa’t a l’àrea de fitness, equipada amb l’última tecnologia esportiva, i et prepararem un programa personalitzat.

pista1

Pista poliesportiva

És l’espai per a l’entrenament i competició d’escoles, clubs i entitats esportives. Aquesta és la funció principal de la pista, tot i que les persones abonades també hi tenen accés.

piscina

Piscina

Per fer una estona de natació, tria el carrer adequat a la teva velocitat.

cafeteria

Cafeteria

A l’entrada del centre esportiu, al costat del vestíbul, hi ha un petit espai social que funciona com a cafeteria.

area-activitats

Àrea d’activitats

La programació d’activitats físiques dirigides es desenvolupa en una sala exclusiva per a les persones abonades.

Solàrium

Descobreix al terrat de la instal·lació el nostre secret més ben guardat: un ampli solàrium amb gandules perquè passis una bona estona de relax gaudint del sol.

zona-daigues1

Zona d’aigües

Un complement òptim de l’activitat esportiva és la zona d’aigües, formada per les saunes, els banys turcs i la piscina d’hidromassatge.

spinning

Spinning

Ets amant de la bicicleta? Pedala ben fort amb nosaltres! Tenim una zona específica equipada per a la pràctica de l’spinning on podràs tonificar el teu cos i explosionar la força de les teves cames.

cos-i-ment1

Sala cos i ment

Aquesta sala, dedicada al pilates, és un espai amb les condicions adequades per desenvolupar-hi activitats que requereixen més silenci i concentració.

vestidors1

Vestidors

Nombrosos vestidors distribuïts per tota la instal·lació garanteixen el teu confort abans i després de l’exercici.