Activitats dirigides

ACTIVITAT DESCRIPCIÓ
Baixa intensitat
ESTIRAMENTS Treball específic de la flexibilitat i l’elasticitat muscular
GIM SUAU Activitat adreçada a la gent gran que té per objectiu el manteniment de les principals capacitats físiques, a més de les relacions socials. Treball de la força, la resistència i l’esquema corporal.
PILATES INICIACIÓ Classes d’iniciació al pilates mat sense material on aprendràs els moviments bàsics d’aquesta disciplina.
Mitjana intensitat
ABDOESTIRA Sessió combinada d’abdominals i estiraments
AERÒBIC Activitat coreografiada que combina moviments del fitness i el ball.
BOSSU Activitat de tonificació muscular global en circuit mitjançant exercicis sobre aquesta superfície inestable en forma de mitja lluna.
COS I MENT Classe que combina estiraments, ioga i pilates.
EN FORMA Activitat de tonificació general que incideix en totes les capacitats condicionals: força, resistència, velocitat i flexibilitat. Adreçada a persones que vulguin fer activitat física sense coreografia ni càrregues altes.
GAC Treball de tonificació localitzat de glutis, abdominals i cames.
STILS Activitat coreografiada on es ballen els principals ritmes actuals tot combinant diferents estils: funk, techno, llatins…
ZUMBA® Coreografies divertides a partir de ritmes llatins (merengue, salsa, reggaeton, etc.) per aconseguir un treball cardiovascular intens. Ideal si voleu reduir el greix corporal i passar-ho de primera.
Alta intensitat
BODYFITNESS Activitat de tonificació muscular global mitjançant exercicis de força-resistència amb discos i barres al ritme de la música.
CARDIOBOX Activitat coreografiada on es combinen els diferents moviments dels esports de lluita al ritme de la música.
CROSSTRAINING Activitat de tonificació i cardiovascular d’intensitat extrema. Treball a partir d’exercicis intervàlics de molt alta intensitat.
PEB Treball localitzat de pit, espatlles i braços. Per a persones que vulguin millorar la força en la part superior del cos.
SPINNING® Una classe de spinning® és un desafiament virtual en bicicleta que inclou diversos “re­correguts”, acompanyats per una música que ajuda els participants a interpretar els canvis de ritme.
STEPS Activitat coreografiada amb plataforma (steps).La coreografia es desenvolupa pujant, baixant i al voltant dels steps.
TBC “Total Body Conditioning”. Mix entre activi­tat de tonificació i cardio amb coreografies bàsiques
TONOSPINNING Mix entre una sessió d’spinning i una classe de tonificació.

Pots descarregar-te aquí la programació d’activitats dirigides del CEM la Bordeta.