web_resultats2019

Bons resultats de la Marató d’Estalvi Energètic

Les instal·lacions del CEM l’Espanya Industrial i de la Bordeta han registrat unes xifres d’estalvi energètic molt destacables.

 

El mes de febrer, tant el CEM l’Espanya Industrial com el CEM la Bordeta han participat a la Marató d’estalvi energètic contra la pobresa energètica, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona en la qual hi ha participat 62 equipaments de la ciutat de Barcelona, comptant amb centres educatius, seus de districte i equipaments esportius i culturals.

 

Hem fet una campanya de sensibilització adreçada a persones usuàries i treballadores per incidir en una reducció del consum energètic. Durant tot el mes de febrer, hem instal·lat una petita exposició als vestíbuls dels centres esportius i, a més, hem actualitzat protocols que ja vam implementar l’any passat, com ara apagar aparells durant la nit o períodes en què no s’utilitzen, temperatura òptima de 21º als despatxos, protocols del personal de manteniment per un ús més racional de l’enllumenat, etc.

Estalvi durant el 2019

Resultats totals

Marató Estalvi Energètic

120 equipaments

Estalvi CEM l’Espanya Industrial Estalvi CEM la Bordeta
Electricitat 14,4% 17% 12%
Aigua 9,9% 23% 17%
Gas 18,9% 15% 2%

 

Impulsem el reciclatge

A més, hem instal·lat estacions de reciclatge de residus als dos centres esportius, ubicats a les zones de vestíbul i office, amb la finalitat de fomentar la recollida selectiva de residus i potenciar el reciclatge.

 

Seguirem treballant compromesos amb l’ús responsable d’energia!

 

Gràcies per la vostra col·laboració!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone