resultats_web_maratoemergencialcimatica2020-01

Bons resultats de la Marató d’Emergència Climàtica

Les instal·lacions del CEM l’Espanya Industrial i de la Bordeta han registrat unes xifres d’estalvi energètic molt destacables.

El mes de febrer, tant el CEM l’Espanya Industrial com el CEM la Bordeta han participat a la Marató d’Emergènca Climàtica, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona en la qual hi han participat 72 equipaments de la ciutat de Barcelona, comptant amb centres educatius, seus de districte i equipaments esportius i culturals.

Hem fet una campanya de sensibilització adreçada a persones usuàries i treballadores per incidir en una reducció del consum energètic. Durant tot el mes de febrer, hem instal·lat una petita exposició als vestíbuls dels centres esportius i, a més, hem actualitzat protocols que ja vam implementar l’any passat, com ara apagar aparells durant la nit o períodes en què no s’utilitzen, temperatura òptima de 21º als despatxos, protocols del personal de manteniment per un ús més racional de l’enllumenat, etc.

Estalvi durant el 2020

Resultats totals
V Marató Estalvi Energètic
Estalvi CEM l’Espanya Industrial Estalvi CEM la Bordeta
Electricitat  9,34% 17,9% 26,7%
Aigua  10,39% 3,7% 5,1%
Gas  27,14% 8% 7,5%
Emissions CO2 Sense dades 12,6% 17,8%

Impulsem el reciclatge i la mobilitat sostenible

A més, tenim estacions de reciclatge de residus als dos centres esportius, ubicats a les zones de vestíbul i office, amb la finalitat de fomentar la recollida selectiva de residus i potenciar el reciclatge i disposem d’aparcament de bicicletes, patinets i gàbies per a bicicletes plegables.

Seguirem treballant compromesos amb l’ús responsable d’energia.

 

Gràcies per la vostra col·laboració!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone