webatlestour2018_388x220

Del 7 al 29 de juliol, #ATLESTour de França!

T’apassiona el Tour de França?

Del 7 al 29 de juliol ho hem preparat tot perquè puguis viure el Tour de França… des de dalt de la bicicleta i en primera persona! Sí sí, portem el Tour de França al teu centre esportiu! Reproduirem a escala les 21 etapes del Tour, en total seran:

  • 21 etapes
  • 22 hores de pedaleig
  • 13 monitors
  • 51 sessions de spinning #ATLESTour
  • 52 ports
  • 37 esprints
  • 2 contrarellotges
  • Pujades als mítics Col de la Madeleine, Alpe d’Huez i Tourmalet…i entrada triomfal a París!!!

Seguirem el mateix calendari del Tour, amb 2 dies de descans (16 i 23 de juliol). Caldrà acreditar un mínim de 15 etapes per participar en el sorteig de 6 mallots exclusius de l’#ATLESTour de França. Però, a més, aquest any quan acreditis 10 sessions et regalarem un bidó d’aigua de l’#ATLESTour de França (fins exhaurir existències, només un per abonat/da).

Les sessions dels diumenges seran especials, amb una durada de 90′, i puntuaran doble. Es realitzaran únicament al CEM l’Espanya Industrial, amb accés lliure per a les persones abonades al CEM la Bordeta. I com que es tracta d’etapes especials, farem sortejos entre els participants de 10 bidons i lots de productes Nutrisport.

A més, com a novetat d’aquesta edició obrirem 2 places a persones no abonades a cada sessió. Sol·licitud a través de mail a info@atlesesports.cat amb 24 h d’antelació

>>Et recordem que en les sessions del CEM l’Espanya Industrial, es pot reservar la bicicleta des de 2 hores abans de l’inici de la classe!

Podràs trobar informació ampliada de les etapes i els perfils de cada etapa aquí.

Sessions d’#ATLESTour al CEM l’Espanya Industrial

graella-cemei-tour

Les sessions especials dels diumenges, de 90′ de durada, comptaran amb sorteig de 10 bidons i lots de productes Nutrisport entre els participants! No t’ho perdis!

 

Sessions d’#ATLESTour al CEM la Bordeta

graella-cemlb-tour

Ens veiem a la bicicleta! 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone