TREADCLIMBER-2

Atles Esports, centre de proves de maquinària fitness

Atles Esports ha signat un conveni amb l’empresa Star Trac i s’ha convertit en centre de proves dels nous productes de fitness que el proveïdor americà treu al mercat. Ara mateix podeu provar a les nostres instal·lacions la nova maquinària cardiovascular de la marca que s’ha convertit en referent a nivell mundial: la turbotrainer i la treadclimber.

 

Turbo-Trainer™-890x1024

La turbotrainer és una bicicleta impulsada per aire, que combina la intensitat de la bicicleta al tren inferior amb la potència del rem al tren superior. D’aquesta manera es realitza un treball global amb una resistència constant que suposa una alta despesa calòrica, ja que braços i cames es mouen alternativament activant un gran nombre de músculs a la vegada. Si ho preferiu, la bicicleta pot utilitzar-se només per al tren superior col·locant els peus a les plataformes. 

 

 

 

TREADCLIMBER

 

La treadclimber és la combinació perfecta d’una cinta de córrer i una el·líptica. Simula una activitat de marxa intensa en una superfície irregular, semblant a caminar per la muntanya fent un treball intens de glutis i quàdriceps.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone