pista-2017

Actuacions de millora al CEM l’Espanya Industrial i la Bordeta

Durant l’estiu, aquests dos centres esportius han engegat diverses obres de millora, com ara l’arranjament de la pista poliesportiva, actuacions als vestidors i a les sales d’activitats.

Ja ho tenim tot a punt per començar la nova temporada 2017-2018! El CEM l’Espanya Industrial i el de la Bordeta, que apleguen més de 10.000 persones abonades, més de 1.000 cursetistes i prop d’una trentena d’entitats i clubs esportius, afronten el setembre amb una carta de presentació que compta amb una amplíssima programació esportiva de més de 400 activitats dirigides setmanals i amb novetats pel que fa a les instal·lacions.

 

Pista renovada a l’Espanya Industrial

Aquesta actuació ha consistit en el poliment, reparació i envernissat de la pista poliesportiva, un espai que es va renovar per última vegada al 2010. A més, s’hi instal·laran 2 marcadors més, s’afegirà un rellotge i es redistribuirà tot l’espai de la graderia.

A més, també destaquem el canvi de la sala 1 d’activitats dirigides, que comptarà a partir d’ara amb una nova distribució que permetrà potenciar els entrenaments de crosstraining, una activitat d’última tendència.

Hem aprofitat també per dur a terme altres actuacions com ara renovació de la pintura de sales i passadissos, nova senyalització d’espais, renovació de portes de vestidors i adequació de l’espai dels assecadors de cabells de la piscina de cursets.

La setmana que ve enllestirem el canvi del paviment de la sala 2: retirarem el parquet i el substituirem per un terra sintètic d’una de les millors marques del mercat. És un terra similar al que ja tenim a la sala 1.

 

I al CEM la Bordeta…

Hem realitzat petites actuacions, com ara la incorporació de llums LED a tots els vestidors i actuacions de millora a les dutxes dels vestidors, així com repintat de diverses sales d’activitats i de l’àrea de fitness.

pista-2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone