25anysjocsolimpics388x220

Acte de descoberta de les lones dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona

Aquest any es commemoren els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona, per aquest motiu les vint-i-una instal·lacions que van ser-ne seu a la ciutat de Barcelona, es vesteixen de gala amb una lona commemorativa de l’efemèride que inclou també la informació dels usos actuals de cada equipament.

El CEM l’Espanya Industrial va ser seu olímpica, per aquest motiu, llueix una pancarta commemorativa amb fotos dels seus inicis.

 

Per tal de donar a conèixer aquesta iniciativa, dimecres 17 de maig a les 11.30h han escollit al CEM de l’Espanya Industrial (Parc de l’Espanya Industrial, s/n, 08014 Barcelona), per fer l’acte de descoberta de les lones.

Cada gestor/a de la instal·lació que acull aquesta campanya, ha mostrat un lona en petites dimensions per tal de fer la fotografia oficial amb totes les lones que s’han produït.

 

En paral·lel, aquesta campanya es complementa amb dos Jocs participatius:  el joc “passaport a l’olimpisme”, en què cal recollir un passaport fictici i segellar-lo a les vint-i-una instal·lacions que van ser seu als Jocs; i el joc “A la recerca dels tresors olímpics”, que consisteix en trobar, amb l’ajuda d’una plataforma de geocerca, una sèrie de “tresors” amagats a prop d’onze d’aquestes instal·lacions. Teniu temps fins al 13 de setembre.

 

 

25anysjocsolimpics1200x627

 

lones25jocsolimpics-16

 

lones25jocsolimpics-21

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone