presso_cavitació_febrer2017_388x220

Deixa que et cuidem!

Del 6 de febrer al 3 de març, aprofita la promoció del servei de pressoteràpia i cavitació: per la compra d’un abonament de 5 sessions, et regalem 2 serveis extra!

ABONAMENT 5 SESSIONS DE 45 minuts + 2 SESSIONS DE REGAL
abans 125,30 € – ara 80,55 €

ABONAMENT 5 SESSIONS DE 60 minuts + 2 SESSIONS DE REGAL
abans 165,20 € – ara 106,15€

 

Període promocional vàlid per a serveis contractats entre el 6 de febrer al 3 de març del 2017. Cal fer el pagament en el moment de reservar els serveis al CEM l’Espanya Industrial, on està ubicat el servei d’estètica. Promoció vàlida només per persones abonades d’ATLES, no acumulable a altres ofertes.

 


pressoterapia

La pressoteràpia és un tractament que estimula el sistema limfàtic mitjançant la compressió del cos amb la pressió d’aire. La persona s’ha de posar un vestit que fa massatges mecànics, acompanyats d’un augment de temperatura que ajuden al transport de les substàncies de rebuig.

 

 

cavitacióLa cavitació és un mètode no invasiu i indolor sobre els dipòsits de greix localitzats. Un capçal intel·ligent genera ones ultrasòniques modulades que creen “microbombolles” de buit amb un efecte de succió del teixit on es troben les càpsules de cel·lulitis. Abans i després de cada sessió es recomana beure molta aigua i realitzar una dieta hipocalòrica.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone